Nieuws

Portiva wint Valo Partner of the Year 2018 Award

Partner of the Year

Wij zijn ontzettend trots en vereerd dat wij vanavond de Valo Partner of the Year 2018 Award in ontvangst mochten nemen! Het is dé waardering van Valo Intranet voor het feit dat we altijd net dat beetje extra geven om onze klanten te helpen in hun beslissing voor een social intranet.

Valo roemt ons vanwege onze grote toewijding aan de Valo community. Portiva keeps exceeding expectations in all areas – their whole company from the board of directors to consultants are dedicated to Valo and it shows!”, aldus Valo.

Maarten Eekels (CTO) en Jeroen Mutsaers (Sales Director) namen namens Portiva de award in ontvangst. Maar wij zijn vooral trots op onze Portivanen die de vele Valo trajecten succesvol bij onze klanten implementeren en daarmee tot dit succes hebben bijgedragen!

Valo Partner Summit Europe

De awarduitreiking is hét hoogtepunt van de Valo Partner Summit Europe welke op dit moment plaatsvindt in Lissabon, Portugal. Dit is het tweede jaar dat Valo haar partners met de beste prestaties eert middels een award.

Customer Success Story of the Year 2017 en Valo Premium Partner

Vorig jaar mochten wij de Valo Customer Success Story of the Year Award in ontvangst nemen voor het customized en branded social intranet dat wij voor VodafoneZiggo hebben gerealiseerd. En eerder dit jaar ontvingen de Premium Partner status van Valo, waarvan er wereldwijd maar 13 zijn en Portiva de enige in Nederland is.

Overige Awards winnaars

Naast de award voor Partner of the Year reikt Valo ook awards uit voor Marketing Master of the Year, Customer Success Story of the Year en Customization of the Yearwelke respectievelijk gingen naar Xylos (België), Klarinet Solutions (UK) en GIS (Duitsland).

Over Valo

Valo is een ready-to-go social intranet op Microsoft Office 365 en SharePoint. Een rijk en geavanceerd samenwerkingsplatform waarmee organisaties hun medewerkers kunnen betrekken, aan hun merkidentiteit kunnen bouwen en hen echt helpen samenwerken. Neem voor meer informatie over Valo contact met ons op.

Formulier