Valo Intranet

Valo: een compleet intranet waar uw medewerkers van houden

Een modern intranet moet onderling samenwerken bevorderen. Valo Intranet is hét platform dat u en uw medewerkers dichter bij elkaar brengt, zorgt voor een betere samenwerking en ook nog eens alle functionaliteiten bevat die u van een intranet mag verwachten.

Een werkomgeving en merkbeleving in één

Het intranet van Valo ziet er mooi uit en is ook nog eens eenvoudig aan te passen naar uw Corporate Identity. Daarmee wordt Valo Intranet onderdeel van uw bedrijfscultuur. Het helpt uw medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden en vormt het portaal naar hun digitale werkplek. De look & feel van uw organisatie wordt consequent doorgevoerd in de mobiele app, zodat u uw medewerkers altijd en overal een ultieme gebruikerservaring geeft in het genereren van content, lezen van nieuws en bekijken van video’s.

 

Uw bedrijfscultuur in de cloud

Een intranet moet verbinden en de cultuur van uw organisatie uitstralen. Valo biedt talloze mogelijkheden om uiting te geven aan de kernwaarden van uw organisatie. Valo Intranet vormt het middelpunt van alle communicatie, sociale interactie en samenwerking binnen uw organisatie. Deel eenvoudig interne vacatures en verwelkom nieuwe medewerkers op het blog. Door de naadloze integratie met Yammer bent u in staat kennis organisatie breed te delen en worden de prestaties van uw medewerkers gestimuleerd.

 

Microsoft Office 365: de motor van Valo Intranet

Portiva is Microsoft partner en Office 365 specialist. In de afgelopen jaren heeft Portiva voor vele grote organisaties samenwerkingsportalen mogen ontwikkelen. Met Valo haalt u een compleet intranet in huis dat is gebaseerd op voorgeschreven Best Practices van Microsoft. Uw intranet wordt succesvol als het eenvoudig te gebruiken is en de technologie goed werkt. Valo is volledig ontwikkeld op basis van Microsoft Office 365; waarschijnlijk heeft u de randvoorwaarden voor Valo Intranet al in huis.

 

Snelle implementatie zonder maatwerk

Valo is een intranet-in-a-box oplossing dat gebruik maakt van onder andere Microsoft SharePoint, hét meest gebruikte intranet platform ter wereld. Met Valo krijgt u alle functionaliteit en verbeteringen voor gebruiksvriendelijkheid die in SharePoint ontbreken. Doordat het gestandaardiseerde en modulaire systeem flexibel aan te passen is naar uw wensen en Corporate Identity, heeft u een ready-to-go intranet in handen en wordt de implementatietijd maximaal verkort.

 

Vertrouwd support door Portiva Managed Services

Portiva Managed Services is gericht op het beheer van uw Microsoft omgeving en ontzorging van uw IT organisatie. Portiva de enige Premium Partner van Valo in Nederland en biedt zowel technische als functionele ondersteuning op uw intranet. Daarmee profiteert u van de alle voordelen van Valo, en kunt u vertrouwen op de lokale vertrouwde supportorganisatie van Portiva.

Meer weten over Valo?

Wilt u meer informatie over Valo als social intranet? Bekijk ons webinar on demand, download één van de eBooks of neem contact met ons op.

Jeroen Mutsaers

Jeroen Mutsaers

Sales Director

Benieuwd wat Valo Intranet voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op:
06-28087441
jmutsaers@portiva.nl

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?