Nieuws

Kids

Donatie

Make-A-Wish

Portiva voor Make-A-Wish

Make a wish banner
Vreugde deel je en vreugde geef je terug aan wie het nodig heeft. En wie kan dit als geen ander? Stichting Make-A-Wish! Make-A-Wish laat hartenwensen van zieke kinderen uitkomen en wij bij Portiva helpen hier maar al te graag aan mee. Voor elke geboorte bij Portiva doneren wij een bedrag aan Make-A-Wish. Nieuwsgierig naar ons verhaal? Lees snel verder! 

Make-A-Wish.

Make-A-Wish helpt hartenwensen van zieke kinderen te laten uitkomen. "Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt." Dat is de kracht van een Wish Journey

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensenvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maakt Make-A-Wish herinneringen die een leven lang mee gaan. 

Make-A-Wish zet alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen. Dat doen zij niet alleen. Het verhaal is ook niet zomaar een verhaal. Het is een verhaal van alle verhalen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan. 

Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt,
dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt.

Portiva en Make-A-Wish.

Wij bij Portiva willen een organisatie als dit natuurlijk van harte steunen. En waarom? Omdat wij ons erin herkennen. Achter Portiva staan onze Portivanen en onze Portivanen zijn niet alleen experts op het gebied van Microsoft, maar hebben daarnaast ook gewoon een gezin, net als een ieder ander. Een gezin met kinderen, hebben nieuwe Portivaantjes op de wereld gebracht of zijn nog in afwachting. Hier zit natuurlijk veel vreugde in, maar vreugde geef je terug. En bij Portiva geven wij dit terug aan kinderen die het momenteel niet zo makkelijk hebben. Wij vinden dat elk kind een stukje vreugde zou moeten krijgen. Het vervullen van een hartenwens is dan ook één van de mooiste manieren om dit te doen en hier helpen wij graag aan mee. 

En hoe doen wij dit? Voor elk Portivaantje dat geboren wordt doneren wij een bedrag aan Make-A-Wish. Daarnaast krijgt elk Portivaantje een paar exclusieve Portiva laarsjes! Er bestaat natuurlijk geen betere start dan bij geboorte al te beginnen als enige echte Portivaan ;-) 

Onze Portivaantjes.

Graag willen wij dan ook een moment nemen om al onze nieuwe Portivaantjes vanaf 2020 even in de spotlight te zetten en een warm welkom te geven. Maar wie zijn onze nieuwe Portivaantjes?

Welkom, zoontje Ted van Floor. 
Welkom, dochter Isabella van Roy.
Welkom, zoontje Ismail van Youssef. 
Welkom, dochter Evy van Maarten. 
Welkom, zoontje Teije van Lennert. 
Welkom, zoontje Tobias van Nico. 

Met vreugde wachten wij ook nog op het 3e kindje van Arnold, het 2e kindje van Willem en het eerste kindje van Anton. 

Nogmaals, welkom op de wereld, kleine Portivaantjes!


Meer weten? 

•  Make-A-Wish
•  Wish Journeys

Nieuwsgierig?

Wil jij weten waar wij ons nog meer voor inzetten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen graag contact met je op!