Managed Services.


Samen b
eheren met een blik op de toekomst.

Je beheer uit handen geven; 
dat lucht pas echt op
.

Zonder zorgen een veilige en goed beheerde digitale werkomgeving. Dat wil jij toch ook? Jij begrijpt als geen ander dat het lastig is om voor alle systemen de expertise in huis te hebben.

Met Managed Services verminder je de belasting op jouw IT-afdeling. Wij weten wat er moet gebeuren om je Microsoft 365, SharePoint of Azure-omgeving functioneel, beschikbaar én veilig te houden. En kennen je omgeving als geen ander.

Het Microsoft platform is continu in beweging. Wij zorgen ervoor
dat je meereist op deze rijdende trein en altijd op de hoogte bent
van de laatste ontwikkelingen. Zo blijf je innoveren.

 

Wil jij échte opluchting van
je beheer ervaren?

Succesverhaal.

Managed Services voor 
Friesland
Campina

Friesland Campina kan zich weer concentreren op haar core business, terwijl risico’s en dagelijkse gang van zaken vanuit ons op het hoogste niveau worden gewaarborgd.

Blijf innoveren

Je wilt innovatief blijven en samen met ons je IT-doelen bereiken.
Wij zijn de partner waar je op kunt vertrouwen.

Onze consultants zijn stuk voor stuk zeer ervaren en werken continu aan hun kennis. Ze zijn altijd up to date met hun Microsoft certificaten. Zo weet je zeker dat je een bak met ervaring en kennis tot je beschikking hebt.

Van technisch beheer, call management, het doorvoeren van updates en patches, tot het nemen van securitymaatregelen. Wij ontzorgen je.

Wij houden van lachende gezichten en fans. Als we jou enthousiast maken voor alle mogelijkheden van Microsoft 365 dan is ons doel geslaagd.

Daarom inspireren we je graag meerdere keren per jaar tijdens onze inspiratiesessies. Hierin nemen wij je mee in de mogelijkheden van Microsoft 365 en Azure. Daarnaast staat ons team continu voor je klaar om je tevredenheid hoog te houden en om samen jouw doelen te bereiken!

Managed Services icoon

Managed Services
realiseren wij met
:

Hallo, ik ben
Rick.
Klaar om verder te
komen met beheer? Ik
help je graag om het
beste uit je digitale
werkplek te halen.
06- 24908329
rhilferink@portiva.nl
Teamlead Managed Services - Rick Hilferinck