Nieuws

certificering

iso

ISO/IEC 27001 certificering voor Portiva en Rapid Circle

DNV Banner blog ISO Certificaat 3
Na alle grote aankondigingen is het misschien al even geleden, maar zeker niet minder onbelangrijk. Vol enthousiasme delen wij graag het goede nieuws dat wij medio maart onze ISO/IEC 27001 certificering hebben behaald. Mede door de grote inspanning van het Managed Services team zijn wij wederom een prestatie rijker binnen deze afdeling. Een prestatie die onze expertise ten goede benadrukt en waar wij dan ook nog steeds erg trots op zijn!

Het organiseren van informatiebeveiliging wordt steeds complexer. Een systematische aanpak voor de beveiliging van informatie is daarom een noodzaak geworden. ISO/IEC 27001 is een algemeen bekende norm om te helpen met het opzetten en onderhouden van een managementsysteem voor informatiebeveiliging. 


Continue verbetering

Het binnenslepen van het ISO/IEC 27001 certificaat verliep zeker niet zonder inspanning. Vooraf liep er een intensief traject, uitgevoerd door onze Managed Services collega's, samen met Trigade uit Den Bosch. Hierop volgde een interne en externe audit, uitgevoerd door het DNV. Na de vele gesprekken en procedures mochten we hem in ontvangst nemen, het ISO/IEC 27001 certificaat.

De ISO/IEC 27001 norm is algemeen bekend en voorziet in alle vereisten voor een informatiebeveiligingsbeheersysteem. Met deze certificering maken wij met onze Managed Services-afdeling aantoonbaar dat onze organisatie informatieprocessen op de juiste wijze beheerst en dat wij vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie waarborgen. Hiermee dragen wij ook bij aan continue verbetering van de organisatie en willen wij boven alles zekerheid en vertrouwen uitstralen aan onze opdrachtgevers. 

Op deze manier kunnen we samen met Rapid Circle de Managed diensten naar een nog hoger plan tillen.

Gebundelde krachten

Niet alleen Portiva, maar ook onze collega's bij Rapid Circle hebben de ISO/IEC 27001 certificering mogen ontvangen met hun Managed dienstverlening. Een dubbele prestatie om trots op te zijn! "Als teamlead van het huidige team ben ik meer dan trots op het behalen van deze certificering. Het is een prestatie die het team zeker ten goede komt. Op deze manier kunnen we samen met Rapid Circle de Managed diensten naar een nóg hoger plan tillen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om met dit team van experts deze doelstelling te verwezenlijken", vertelde Teamlead Managed Services Rick Hilferink.

Met onze ISO/IEC 27001 certificering laten we zien dat we onze processen rondom de beveiliging van onze omgeving en data op orde hebben.

Ook onze interne Security Officer Maarten Eekels is erg te spreken over het goede werk van het Managed Services team. "Met onze ISO/IEC 27001 certificering laten we zien dat we onze processen rondom de beveiliging van onze omgeving en data op orde hebben. Een fijn gevoel, zowel naar onze klanten als onze collega's", aldus Maarten. Nieuws.

Portiva gaat verder met Rapid Circle. Binnenkort organiseren wij onze webinars dan ook onder de naam Rapid Circle. Lees meer over ons en Rapid Circle in het nieuwsbericht.

LogoMorphNew-transparent-light-background

 

LogoMorphNew-transparent-light-background


Nieuwsgierig naar onze expertise? Of heb je een vraag of opmerking? Neem dan nu contact met ons
op door onderstaand formulier in te vullen. We horen graag van je!