Security & Compliance.


Wat wij doen voor jouw digitale veiligheid.

Verhoog de digitale volwassenheid van je organisatie.

Ransomware, CEO fraud en (spear)phishing. Cybercriminelen zitten niet stil. De gebruikte technieken veranderen in hoog tempo en als je niet meebeweegt, loop je snel hopeloos achter. ‘Oude’ security werkt niet meer. De wereld is veranderd.

Nu thuiswerken het nieuwe normaal is, zijn medewerkers veel minder achter de veilige infrastructuur van het kantoor te vinden. Je zult dus je security anders moeten inrichten. Device- en locatie onafhankelijk. Maar vooral ook door gebruik van Cloud technologie. Want alleen dan blijf je hackers voor.

 

 

Microsoft 365 E5 zit vol intelligente Cloud securityoplossingen. Leg bijvoorbeeld verbanden en doe analyses die voorheen niet mogelijk waren. Allemaal dankzij het gebruik van Artificial Intelligence en Machine Learning.

Wij helpen je met een dedicated team security specialisten over de as Mens, Beleid & Techniek. Want alleen als je deze drie bundelt, werk je aan een gedegen cybersecurity strategie.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel mij voor inspiratie!

Succesverhaal.

Security awareness en dataclassificatie voor DNWG

Als je voor een hele provincie verantwoordelijk bent voor alle gas-, stroom- en wateraansluitingen heb je heel veel data. Veel van die data is ook nog eens gevoelig, maar...

Het gaat om mensen

Security gaat verder dan alleen techniek. Het gaat om mensen. De maatregelen die je neemt moeten veilig maar vooral ook werkbaar zijn. Wij zoeken samen met jou naar de juiste balans.

Elke dag komen er nieuwe features bij. Wij zitten er met onze neus bovenop en beheersen kennis over de gehele Microsoft 365 suite. Wij zijn dan ook niet voor niets Microsoft Gold partner op het gebied van Security.

Identity & Access management, Device & Application management, Infomation & Infrastructure: wij combineren onze kennis.

Je securitybeleid opstellen, de techniek inrichten of je collega’s meenemen. Het kan allemaal. Omdat wij dit tientallen keren hebben gedaan, is dit voor ons gesneden koek.

Hallo, ik ben
Marco.
Klaar voor de volgende stap
in jouw cloud beveiliging?
Ik help je graag om dat vlekkeloos
te laten verlopen.
06-51552419
mfaasse@portiva.nl
Contactpersoon Cybersecurity Awareness training - Marco Faasse