Security.


Veilig werken in de Microsoft cloud.

Realiseer een waterdichte
IT-omgeving
.

Datalekken, phishing of spoofing. Het gevaar komt van alle kanten. Jij wilt je organisatie en data beveiligen. Welke tools gebruik je? Welk beleid pas je toe? En misschien wel het belangrijkste: hoe maak je je collega’s bewust van het belang van security?

Binnen Microsoft 365 en Azure zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld op het gebied van dataclassificatie, monitoren van gebruikersgedrag en real-time reageren op bedreigingen. De sky is de limit.

 

Wij gaan samen met jou op zoek naar passende en werkbare maatregelen. Die echt passen bij jouw cultuur en mensen. Die voldoen aan wet- en regelgeving, zoals de AVG. En goed aansluiten bij het beleid van jouw organisatie.

 

Benieuwd hoe jouw organisatie scoort op security?

Vraag een Security QuickScan aan

Succesverhaal.

Security awareness en dataclassificatie voor DNWG

Als je voor een hele provincie verantwoordelijk bent voor alle gas-, stroom- en wateraansluitingen heb je heel veel data. Veel van die data is ook nog eens gevoelig, maar...

Het gaat om mensen

Security gaat verder dan alleen techniek. Het gaat om mensen. De maatregelen die je neemt moeten veilig maar vooral ook werkbaar zijn. Wij zoeken samen met jou naar de juiste balans.

Elke dag komen er nieuwe features bij. Wij zitten er met onze neus bovenop en beheersen kennis over de gehele Microsoft 365 suite. Wij zijn dan ook niet voor niets Microsoft Gold partner op het gebied van Security.

Identity & Access management, Device & Application management, Infomation & Infrastructure: wij combineren onze kennis.

Je securitybeleid opstellen, de techniek inrichten of je collega’s meenemen. Het kan allemaal. Omdat wij dit tientallen keren hebben gedaan, is dit voor ons gesneden koek.

Security Portiva

Een veilige werkplek
realiseren wij met:

Hallo, ik ben
Thomas.
Klaar voor de volgende
stap in jouw cloud
beveiliging? Ik help je
graag om dat vlekkeloos
te laten verlopen.
06-48592570
tschrader@portiva.nl
Teamlead Security - Thomas Schrader