Cloud infra & apps.


Op een veilige manier je infra, data & apps migreren en slimmer
maken in Microsoft Azure.

Blijf in control over jouw cloud innovaties.

Je infrastructuur, data en applicaties overbrengen naar de cloud. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Als je huidige omgeving niet meer veilig is, en deze regelmatig uitvalt, heb je geen andere keus. Zonder een moderne IT-omgeving kom je geen stap verder.

Wil jij je innovatiekracht vergroten? Door je business apps naar de cloud te migreren, ben je steeds flexibeler. Je ontwikkelt sneller nieuwe mogelijkheden. Tegen lagere kosten. En als klap op de vuurpijl is je IT-omgeving ook nog eens schaalbaar.

 

Wil jij je business apps, en de data die daaruit voorkomt, steeds slimmer maken? Maak dan gebruik van kunstmatige intelligentie. Het verrijken, verzamelen en analyseren van data is de volgende stap om patronen te herkennen.

En als je enorme piekmomenten kent en écht toe wilt naar een moderne applicatiearchitectuur, maak je gebruik van Microservices.

 

Whitepaper: zo bouw je de
business case voor
Microsoft Azure.

Download het whitepaper

Succesverhaal.

Data analyses in de cloud voor Flynth

Voorheen stonden onze database, datasets en financiële analyses op onze lokale omgeving. Nu dat overgezet is naar Azure hebben wij een super flexibele omgeving waarbij onze data altijd beschikbaar is. Het belangrijkste: het is nu veilig.

Migreren op maximale snelheid.

Een complexe IT-omgeving migreren, op maximale snelheid binnen een vaste structuur en aanpak? Daar zuigen wij een puntje aan.

Je traditionele werkplek migreren, databases en line of business systemen overzetten, slimme en zelflerende functies (AI) toevoegen. Dat kan allemaal. Omdat wij dit tientallen keren hebben gedaan, is dit voor ons gesneden koek. De stappen in het migratieproces zijn heel helder.

Elke dag komen er nieuwe Microsoft features bij. Wij kennen de gehele Azure suite. Dus wil je je business apps veiliger maken, de data daaruit slimmer maken en de infrastructuur flexibeler? Wij helpen je graag met onze kennis.

Informatie ontsluiten, combineren, extraheren, veilig en visueel maken. Wij kunnen toveren met jouw data en gegevens. En dat doen we graag samen met jou. Want samen gaan we voor de beste oplossing.

Hallo, ik ben
Cas.
Klaar om met Azure
te gaan werken? Ik help je
graag om dat vlekkeloos
te laten verlopen.
06-24277364
cvaniersel@portiva.nl
Teamlead Cloud Infra en Apps - Cas van Iersel