Modern Workplace.


De vrijheid om te werken waar en wanneer jij wilt, op ieder device.

Creëer de ideale digitale werkplek.

De toekomst van digitaal samenwerken ligt in de cloud. Dat weet jij als geen ander. Maar welke route moet je volgen? Je wilt een persoonlijke werkplek, waar je medewerkers veilig en flexibel aan de slag kunnen.

Jouw medewerkers zijn het kloppend hart van je organisatie. Maar hoe zijn ze écht productief in deze continu veranderende wereld? Microsoft 365 biedt jouw medewerkers de flexibiliteit en de tools om het maximale uit een werkdag te halen en samen te werken – waar ze ook zijn.

Wij begrijpen dat je het belangrijk vindt dat alle data goed beveiligd wordt. Onze experts helpen je met de juiste maatregelen die voorkomen dat data op straat komt te liggen.

Adoptie stimuleren? Zorg ervoor dat je voor de start van je project al hebt nagedacht over hoe je medewerkers de nieuwe applicatie/verandering gaan omarmen.

 

Whitepaper: 7 bouwblokken
voor succesvolle adoptie.

Download het whitepaper

Succesverhaal.

Valo intranet voor Louwman Group

Dertig losse werkmaatschappijen samenbrengen en samen laten werken in één omgeving? Dat kan met Valo. Door goed samen te werken met Louwman lukte het om zo de interne samenwerking, communicatie en saamhorigheid te vergroten.

Productieve en blije medewerkers.

Zie je op tegen de overstap naar de cloud? Niet nodig. Wij kunnen lezen en schrijven met Microsoft 365. Samen met jou zorgen we voor een optimale inrichting van jouw omgeving en een vlekkeloze overstap.

Wij bedenken geen oplossingen vóór gebruikers maar met gebruikers. Ook helpen wij jouw team de techniek te omarmen. Digitaal samenwerken is niet iets om tegenop te zien, maar biedt kansen en is leuk.

Elke dag komen er nieuwe Microsoft features bij. Wij bezitten kennis over de gehele suite. Van infrastructuur, security, artificial intelligence tot
moderne werkplek uitdagingen: wij combineren onze expertise.

Informatie ontsluiten, combineren, extraheren, veilig en visueel maken. Wij toveren met jouw data en gegevens. Maar we doen het wel samen met jou. Samen gaan we voor de beste oplossing.

Modern Workplace icoon

Jouw Modern Workplace realiseren wij met:

Hallo, ik ben
Maarten.
Klaar om met de modern workplace
aan de slag te gaan? Ik help je
graag om dat vlekkeloos
te laten verlopen.
Teamlead Modern Workplace - Maarten Eekels