Nieuws

IT

StichtingIT4Kids

Kids

Donatie

Stichting IT4Kids, bedankt!

Banner blog IT4Kids
Wie ons nu wel een beetje kent, weet dat wij ons met liefde inzetten voor goede doelen. Het verschil maak je soms namelijk al door iets terug te geven. Zo hielpen wij dit keer Stichting IT4Kids. Stichting IT4Kids zamelt oude hardware in en doneert de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die kinderen een (sport)kans geven. En ja, als IT-bedrijf hebben wij wel het één en ander aan oude hardware liggen. Nieuwsgierig naar het verhaal? We vertellen het je graag!

Stichting IT4Kids.

Stichting IT4Kids zet zich in voor kinderen. Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 423.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van het bestaansminimum. Dat is maar liefst 1 op de 8 kinderen en zelfs 1 op de 4 steden. Veel kinderen uit deze groep missen de kans om te kunnen sporten. IT4Kids vindt dat elk kind moet meedoen! 

Skills en waarden als respect, weerbaarheid, samenwerken en omgaan met verlies worden geleerd bij het meedoen aan sporten. Dit zijn #skills4life die zo belangrijk zijn in elke fase van ons leven. 

IT4Kids zamelt gebruikte en afgeschreven hardware in en schenkt, namens de donateur, de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die kinderen een (sport)kans geven die dat om financiële of fysieke beperkingen niet kunnen. IT4Kids werkt samen met goede doelen Schooljudo, Dirk Kuyt Foundation, FC Utrecht Maatschappelijk, Jeugdfonds Sport & Cultuur, de Mentelity Foundation, N.E.C. Maatschappelijk, de Sven Kramer Academy en de Esther Vergeer Foundation

Portiva en IT4Kids.

"Ieder kind moet kunnen spelen en sporten", dat is de missie en visie van IT4Kids. Wij bij Portiva zijn het er hier uiteraard mee eens. Ieder kind moet kunnen participeren in sport en spel. Sport is een uitlaatklep, sport is leuk en sport is vooral goed voor de ontwikkeling van een kind. 

En hoe hebben wij geholpen? Simpelweg, door het doneren van al ons oude hardware. Het geeft ons een volwaardig gevoel te weten dat al ons ingeleverde hardware een tweede leven krijgt of milieuvriendelijk wordt gerecycled. De manier van werken bij IT4Kids is te allen tijde duurzaam voor het milieu. Daarnaast krijgen tientallen kinderen nu de kans om heerlijk te sporten die dat anders niet hadden gekund. Een betere prestatie hadden wij ons niet kunnen wensen!

Kortom, IT4Kids bedankt! 
Laptops IT4Kids

Meer weten? 

•  Stichting IT4Kids

Nieuwsgierig?

Wil jij weten waar wij ons nog meer voor inzetten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen graag contact met je op!