Nieuws

SharePoint Saturday 2019

Op zaterdag 29 juni vindt de 9e editie van SharePoint Saturday Netherlands plaats in het Van der Valk hotel in Vianen. Een leerzaam, maar vooral ook leuk community-evenement met diverse sessies van toonaangevende nationale en internationale sprekers, voor Office 365 en SharePoint gebruikers, beheerders, ontwikkelaars, architecten en andere professionals. Wat ooit begon als een SharePoint evenement, is inmiddels een Microsoft 365 brede conferentie geworden met ook veel sessies rondom Teams, PowerApps, Security en Azure gerelateerde onderwerpen.

 

De volgende stap in jouw carrière

Portiva wil de komende jaren voorop blijven lopen en dart doen we graag samen met jou. Kom daarom kennis maken met onze Portivanen op onze stand. Dan hebben we ook nog iets leuks voor je, zodat jij de volgende stap in je carrière in stijl kan nemen...

Deelnemen aan SharePoint Saturday kan eenvoudig door je te registeren via de webiste van SPS Events. Deelname is gratis, maar let op het aantal toegangsbewijzen is beperkt.

 

Sprekers en sessies

Ook dit jaar is er een mooie mix van internationale en nationale sprekers, van gerenommeerde specialisten tot jong talent. En onze eigen Portivanen Rik de Koning en Nico Martens geven diverse sessies. Nico geeft een sessie over het monitoren van Office 365 en Rik vertelt hoe je meer haalt uit PowerApps.

Het volledige programma tref je aan op de website van SharePoint Saturday.

 

 

Blijf op de hoogte