Nieuws

Samen voor de beste oplossing: Portiva lanceert nieuwe site en huisstijl

Vandaag is de vernieuwde website van Portiva live gegaan. Met het lanceren van de nieuwe website rolt de ambitieuze Microsoft Gold Partner uit Nieuwegein ook een nieuwe huisstijl en vernieuwde organisatie uit. Een totaalconcept dat een-op-een aansluit bij de beleving van klanten.

Jeroen Mutsaers, Commercieel Directeur van Portiva: “De ICT-wereld is enorm veranderd. Technologie staat echt ten dienste van de business en is voor onze klanten van kritisch belang. Samen zoeken naar de beste oplossing, als partner in plaats van leverancier: dat maakt ons onderscheidend.

We zien ook steeds meer vraag naar diensten op het gebied van adoptie en cloud-security. Daarvoor hebben organisaties een betrouwbare, specialistische partner nodig. Die partner is Portiva. Wij zijn die weg een aantal jaar geleden al ingeslagen. De nieuwe huisstijl en website laten dat veel beter zien. We hebben de afgelopen paar maanden met veel van onze klanten gesproken. Samen met hen zijn we gekomen tot deze nieuwe manier van profileren, iets wat beter bij ons, maar zeker ook bij onze relatie met hen past.”

Al jaren zet Portiva in op kennisdeling, onder andere met webinars, blogs en events. Marloes Vonk, Marketing & Communicatie bij Portiva: “Onze nieuwe website laat niet alleen zien wie we zijn en wat wij doen, maar is vooral gericht op het delen van kennis. Kennisdeling zit in ons DNA en vormt dan ook de basis van onze website. Door onze kennis te delen helpen wij mensen om de juiste keuzes te maken als het gaat om security, adoptie en online samenwerken binnen een moderne digitale werkomgeving.”

Over Portiva

Portiva heeft zich als vijfvoudig Microsoft Gold Partner bewezen als high-end dienstverlener op het gebied van Microsoft 365 met focus op Security, Collaboration en Productivity. Onze passie is het stroomlijnen van samenwerking en bedrijfsprocessen, altijd in partnership met onze klanten. Onze diensten beslaan het hele spectrum van advies, implementatie, training, adoptie en beheer. Samen gaan we voor de beste oplossing.

Meld je aan