Nieuws

Portiva viervoudig Microsoft Gold Certified Partner

Gold competenties

Microsoft heeft de vier keer Gold Partner status van Portiva verlengd. Portiva is Microsoft Gold Certified Partner op de competenties ‘Cloud Platform’, ‘Cloud Productivity’, ‘Application Development’ en ‘Collaboration and Content’.

Ambitie en koers

Microsoft kent deze competenties toe aan partners die continue investeren in kennis, oplossingen en kwaliteit. De erkenning van Microsoft ondersteunt ons in onze ambities en strategische koers om dé partner te blijven op het gebied van de Digital Workplace. Het toont aan dat wij niet alleen beschikken over kennis en expertise, maar dat wij daadwerkelijk het verschil maken in de digitale transformatie van onze klanten en hen daarin ontzorgen.

Over Portiva

Dat ontzorgen doen wij met een team van 65 specialisten. Wij adviseren grote zakelijke klanten in heel Europa over hun digitale transformatie door middel van een mix van high-end bedrijfsadvies en diepgaande technische Microsoft-expertise. Als viervoudig Gold Certified Microsoft partner richten wij ons volledig op Microsoft platformen als SharePoint, Office 365 en Azure.

Formulier