Nieuws

Maarten opnieuw Microsoft Regional Director

Maarten Eekels opnieuw Microsoft Regional Director

Trots op onze collega Maarten Eekels. Twee jaar geleden is hij door Microsoft benoemd tot Regional Director (RD) en nu kunnen we met veel plezier vertellen dat zijn deelname aan het RD-programma door Microsoft verlengd is.

Maarten maakt daarmee deel uit van een selecte groep van zo’n 160 onafhankelijke technologie ‘visionairs’ wereldwijd. Zij zijn door Microsoft uitgekozen vanwege hun bewezen expertise op verschillende platforms en betrokkenheid bij de community.

Microsoft MVP

Behalve dat Maarten onderdeel uit maakt van het Microsoft Regional Director programma, is Maarten al enkele jaren aangewezen als Microsoft Most Valuable Professional (MVP) vanwege zijn diepgaande technische kennis van Microsoft producten en services.

Maarten is Chief Digital Officer en Managing Partner bij Portiva. Wij zijn enorm trots op Maarten en de manier waarop hij onze Portivanen informeert, inspireert en enthousiasmeert!

 

Nieuwsgierig?

Als eerste op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Meld je aan voor de Portiva Update en ontvang maandelijks de nieuwste blogs, whitepapers en cases in je mailbox.