Nieuws

Security

CyberSecurityExperience2020

De online Cyber Security Experience 2020 komt eraan!

Marco Faasse Cyber Security header blog
Goed nieuws! De online Cyber Security Experience 2020 komt eraan! Van 4 december 2020 t/m 15 januari 2021 kun jij deelnemen aan het veelzijdigste online event op het gebied van Cybersecurity, IT Security en informatiebeveiliging! Maar liefst 6 weken lang on-demand sessies van diverse security specialisten, waaronder van onze enige echte Sales Security & Compliance Marco Faasse! Hier wil jij toch bij zijn?!

Cyber Security Experience.

Tijdens de 10e editie van de Cyber Security Experience zal er in het uitgebreide online programma onderwerpen aan bod komen als 'de toenemende dreiging van cyberaanvallen'  en 'ransomeware-situaties waar organisaties vroeg of laat mee te maken krijgen'. Er wordt onder andere gekeken naar hoe jij je als organisatie voor kan bereiden en natuurlijk hoe je je het beste door de situatie kunt loodsen. 

Beleef de online Cyber Security Experience 2020 vanaf 4 december tot en met 23 januari 2021 en dit jaar geheel on-demand! Bekijk het dus écht wanneer het jou uitkomt. En wat kun je verwachten? 30 Dagen lang sessies van diverse security specialisten, waaronder van onze enige echte Sales Security & Compliance Marco Faasse! Doe kennis op en kom in contact met experts, dit alles online!

Hoe meld ik me aan?

Wij van Portiva waarderen onze relaties en houden ervan om zoveel mogelijk kennis te delen. In eerste instantie is het congres bedoeld voor deze doelgroep, werknemers van organisaties met minimaal 20 FTE en iedereen die akkoord gaat met de inschrijfvoorwaarden

Voldoe jij niet aan de eerste twee eisen, maar wel aan de inschrijfvoorwaarden? Dan hebben wij goed nieuws! Via ons kun jij namelijk kosteloos deelnemen aan dit online congres. Het enige wat je hoeft te doen is je online aan te melden via deze link. Mocht het nou toch niet lukken? Onze unieke relatiecode is
QY75UZ3E. Voor jullie gemak staat er ook nog eens een aanmeldbutton klaar ;-)

Aanmelden Cyber Security Experience 2020

Nieuwsgierig?