Wat is een Microsoft Partner?

Een bedrijf wordt Microsoft Partner als het heeft laten zien dat het Microsoft-technologie met uitstekende resultaten kan inzetten voor het succes van zijn klanten. Portiva is Microsoft Gold Partner op het gebied van Office 365, Exchange, SharePoint en Azure.

 

Wat betekent Microsoft Partner zijn voor ons? Wij zijn Microsoft Partner omdat wij onze klanten altijd vooruit willen helpen met de meest effectieve technologische oplossingen. Dat betekent dat we alles eerst zelf testen. Zo zien we de toegevoegde waarde van iedere wijziging en ieder nieuw product. En daar plukt u de vruchten van.

Portiva Microsoft Partner: Office 365, SharePoint, Exchange, Azure

Microsoft Partner: Gold Cloud Productivity

Binnen het Microsoft Partner-programma zijn er verschillende competenties. Portiva is op de competentie Cloud Productivity Gold Partner. Dat betekent dat Portiva een grote hoeveelheid kennis en ervaring in huis heeft op het gebied van online samenwerking. Office 365 en Exchange Server vormen daarvoor de technische basis, maar de klanten die referenties aanleverden aan Microsoft dankten ons ook voor onze functionele en strategische ondersteuning.

 

Microsoft Gold Collaboration and Content Partner

Ook op het gebied van bestandsdeling en content management heeft Portiva de Gold-status. Enterprise content- en documentmanagement is de kern van uw bedrijfsvoering. Iedere innovatie daar ziet u onmiddellijk terug in uw bottom line. Portiva heeft een lange geschiedenis in het implementeren van dit soort systemen op basis van SharePoint en SharePoint Online.

 

Microsoft Gold Application Development Partner

Office 365 en de andere Microsoft-clouddiensten bieden zo veel standaardfunctionaliteit dat applicatieontwikkeling vaak niet nodig is. Daarnaast werken we bij Portiva met verschillende partneroplossingen, zoals Valo, waardoor wij bijvoorbeeld ook een volledig intranet kunnen leveren zonder code te schrijven. Maar vooral bij het integreren van systemen in LOB-integraties of voor het uitwisselen van data met ERP- en CRM-systemen komt het voor dat we maatwerk software moeten leveren. Vereisen uw bedrijfsprocessen dergelijke ondersteuning op maat? Dan hebben wij de expertise in huis om die te realiseren op basis van Azure. Microsoft heeft Portiva daarvoor beloond met de titel Gold Application Development Partner.

 

Voordelen voor u

Microsoft Partner zijn betekent voor ons dat we continu in contact staan met Microsoft en dat we dus altijd precies weten welke ontwikkelingen er spelen. Wij testen veel van wat er bij Microsoft ontwikkeld wordt eerst binnenshuis en kijken proactief waar we waarde kunnen toevoegen in uw processen. Samenwerken met Microsoft Partner Portiva betekent dus dat u altijd de beschikking heeft over de nieuwste, snelste en meest veilige technologie.

 

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?