Governance

Microsoft 365

Cybersecurity

Compliance

Eén commandocentrum voor al je dataveiligheid

Vrijdag 12 maart 2021 • 14.00-15.00 uur | Met deze tools en tips krijg je alleen relevante meldingen van cybergevaar. Verbeter je dataveilighed, detecteer en reageer sneller op gevaar!

Banner_12

Krijg jij ook continu berichten over dreigend gevaar vanuit allerlei beveiligingstools? Vraag je je af of je huidige systemen voor beveiligingsinformatie en eventmanagement (SIEM) wel voldoende bescherming bieden tegen de constante stroom van cyberaanvallen? Dankzij een gecombineerde SIEM en XDR houd je beter overzicht en daarnaast ongewenste gasten beter buiten de deur.

 

Bewapen je verdediging met AI

Grip op cybersecurity in een versnipperd applicatielandschap is niet altijd gemakkelijk. Om het jou gemakkelijker te maken en je data veiliger te houden, combineert Microsoft beveiligingseventmanagement (SIEM) en uitgebreide detectie -en reactiemiddelen (XDR). AI helpt je sneller gevaar te detecteren binnen de gehele organisatie. Staat je data in containers, lokaal, in applicaties of in de cloud en probeert een hacker hierbij te komen? Het maakt niet waar je gegevens staan, met Microsoft Defender smoor je de aanvallen direct in de kiem vanuit één dashboard.

 

Wat krijg je te zien tijdens deze webinar?

  • Krijg end-to-end-zicht op bedreigingen van al je resources.
  • Zie verbanden tussen de belangrijkste waarschuwingen dankzij AI.
  • Je voorzien van gecoördineerde actie in de hele organisatie.
  • Jaag proactief op dreigingspreventie en stel beveiligingsmaatregelen op.

Schrijf je in!

Zie jij door de enorme hoeveelheid meldingen de echte securityrisico’s niet meer? En wil je vanuit één interface je cybersecurity naar het hoogste niveau tillen? Schrijf je in voor onze webinar Één commandocentrum voor al je dataveiligheid waarin onze securityexperts je handvatten geven om jouw dataveiligheid te verbeteren. Heb je vragen? Onze specialisten staan tijdens de webinar klaar om ze te beantwoorden. Ben jij erbij? Reserveer nu jouw online stoel.

 

Meer over cybersecurity en governance

Deze webinar is onderdeel van een webinarreeks van Microsoft over security en compliance. Klik hier om je in te schrijven voor andere edities en zie hoe je dataveiligheid én productiviteit verbetert met onze tips en tools.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. 

 

Sprekers

Jelle Niemantsverdriet
National Security Officer
Microsoft

Sebastiaan Poels
Sr. Cybersecurity Specialist
Microsoft

Helaas...

De inschrijving voor dit webinar is helaas gesloten, maar je kan je nog wel aanmelden voor één of meerdere andere webinars uit deze reeks.