Governance

Microsoft 365

Cybersecurity

Compliance

Voorkom datalekken: vertrouw niemand

Dinsdag 2 maart 2021 • 14.00-15.00 uur | Hoe Zero Trust je grip geeft op alle apparaten, accounts en data.

Banner_16

Tegenwoordig werken veel collega’s thuis en onderweg met allerlei mobiele apparaten. Is jouw security wel mee geëvolueerd met deze complexere situatie? Nu de meeste collega’s niet meer vanachter dichtgetimmerde kantoormuren werken, loopt jouw bedrijfsnetwerk misschien gevaar. Daarom is het tijd voor een Zero Trust aanpak. We vertellen je in deze webinar wat Zero Trust precies inhoudt.

 

Grip op security dankzij Zero Trust

Is het aantal apparaten en het gebruik van cloudapplicaties binnen jouw bedrijf ook zo gegroeid? Hierdoor kun je niet langer vertrouwen op het bedrijfsnetwerk als enige securitymaatregel. Zero Trust is één van de belangrijkste ontwikkelingen in de wereld van de IT-beveiliging waardoor jij weer grip krijgt op jouw IT-omgeving. Dit securitymodel controleert en valideert continu identiteiten, apparaten, applicaties en het dataverkeer. Benieuwd naar apparaten die hier op aansluiten? Graag laten wij je zien hoe onze Surface apparaten hierop aansluiten, welke beveiligd zijn van ‘Chip to cloud’.

 

Wat krijg je te zien tijdens deze webinar?

  • Het concept van Zero Trust beveiliging.
  • Is je organisatie klaar voor Zero Trust en wat zou een logische roadmap zijn?
  • Wat speelt een rol in Zero Trust: gebruikersidentiteiten, apparaten, vertrouwelijkheid, locatie en intentie.
  • Zero Trust bekeken vanuit de IT-organisatie en vanuit de medewerker.

Schrijf je in!

Security staat bij veel bedrijven hoog op de agenda, het is de hoogste tijd daar praktische invulling aan te geven. Schrijf je daarom in voor deze webinar en zet de eerste stap naar een organisatie die grip heeft op alle apparaten, accounts en data. Heb je vragen over deze materie? Onze specialisten staan tijdens de webinar klaar om ze te beantwoorden. Mis dit niet en schrijf je daarom direct in!

 

Meer over cybersecurity en governance

Deze webinar is onderdeel van een webinarreeks van Microsoft over security en compliance. Klik hier om je in te schrijven voor andere edities en zie hoe je dataveiligheid én productiviteit verbetert met onze tips en tools.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. 

 

Sprekers

Gijs Fleerakkers
Cybersecurity Specialist
Microsoft

Jan Willem Roks
Technical Specialist Security & Compliance
Microsoft

Helaas...

De inschrijving voor dit webinar is helaas gesloten, maar je kan je nog wel aanmelden voor één of meerdere andere webinars uit deze reeks.