Governance

Microsoft 365

Cybersecurity

Compliance

IT in het basisonderwijs moet eenvoudiger én veiliger

Donderdag 4 maart 2021 • 14.00-15.00 uur | Onderwijsspecial: docenten en leerlingen werken zonder onderbrekingen, maar dan wel goed beveiligd.

Banner_13

IT-managers in het basisonderwijs weten: voor elke applicatie een apart wachtwoord is niet alleen onhandig, maar ook onveilig. Daarom koppel je het liefst zoveel mogelijk applicaties aan elkaar. Tijdens deze webinar zie je hoe je dat op een veilige manier doet, privacygevoelige data beschermt en op afstand alle mobiele devices in topconditie houdt.

 

Meer grip in minder tijd

Je wil dat docenten en leerlingen zonder onderbrekingen kunnen werken, maar dan wel goed beveiligd. Dankzij onder andere Identity Access Management en ECK iD gaat veiligheid niet meer ten koste van gebruiksvriendelijkheid. Over gebruiksgemak gesproken: heb jij je handen vol aan het oplossen van laptops en tablets die het niet meer goed doen? Met behulp van AutoPilot help je iedereen veel sneller weer online, met minder inspanningen dan voorheen.

 

Wat krijg je te zien tijdens deze webinar?

  • Wat is Identity Access Management (IAM)?
  • Het belang van ECK-iD
  • Hoe bescherm je privacygevoelige data?
  • Hoe maak je de gebruikersomgeving veilig en gebruikersvriendelijk?
  • Handiger dan gebruikersproblemen oplossen: Windows 10 apparaten op afstand opnieuw installeren
  • De belangrijkste verschillen tussen de Microsoft 365 A3 en A5 licenties
  • Het gemak en de veiligheid van Microsoft Surface laptops & tablets

Schrijf je in!

Wil jij dat veiligheid en gebruiksgemak hand in hand gaan op jouw basisschool? Wil je hierover vragen stellen aan onze specialisten? Schrijf je daarom nu in voor deze webinar over eenvoudige én veilige IT in het onderwijs. Om meer te leren veiliger te werken met vereenvoudigd apparaatbeheer raden wij tevens aan je in te schrijven voor dit webinar.

 

Meer over cybersecurity en governance

Deze webinar is onderdeel van een webinarreeks van Microsoft over security en compliance. Klik hier om je in te schrijven voor andere edities en zie hoe je dataveiligheid én productiviteit verbetert met onze tips en tools.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. 

 

Sprekers

Annemarie van Zon
Solution Sales Specialist
Microsoft

Martijn Frank
Technisch en Functioneel Specialist Moderne werkplek
Microsoft

Helaas...

De inschrijving voor dit webinar is helaas gesloten, maar je kan je nog wel aanmelden voor één of meerdere andere webinars uit deze reeks.