Governance

Microsoft 365

Cybersecurity

Compliance

Beteugel bedrijfsfraude

Woensdag 10 maart 2021 • 14.00-15.00 uur | Voorkom dat je collega’s aan de haal gaan met bedrijfsgevoelige informatie met deze tips en tools.

Banner_04

Cybergevaar dreigt niet alleen van buiten je bedrijfsmuren. Ook je eigen collega s gaan soms aan de haal met intellectueel eigendom, gebruiken bedrijfsinformatie voor het handelen met voorkennis of zorgen bewust of onbewust voor een datalek via allerlei communicatieplatformen. Heb jij grip op dit gevaar van binnenuit? Wapen je organisatie daarom met de kennis van deze webinar!

 

Beteugel het gevaar van binnenuit

Niet iedereen gaat even netjes om met jouw bedrijfsdata. Je wil niet dat een collega belangrijke informatie steelt of ongeoorloofd deelt. Maar heb je nog grip op alle data en de talloze communicatiekanalen waarmee medewerkers dagelijks werken? In deze webinar laten onze security experts je zien hoe je risico’s beperkt, gevaarlijke situaties snel opmerkt én hoe je er adequaat mee omgaat.

 

Wat krijg je te zien tijdens deze webinar?

  • Hoe krijg je inzicht in alle gebruikersactiviteiten, acties en communicatie binnen je hele digitale domein?
  • Krijg grip op Microsoft Teams, maar ook 3rd party applicaties.
  • Identificeer sneller risico's met machine learning-sjablonen.
  • Risico's sneller en conform wet- en regelgeving verhelpen met behulp van workflows.

Schrijf je in!

Laat je niet verassen door die ene slordige, onethische of rancuneuze collega. Schrijf je in voor onze webinar Beteugel bedrijfsfraude op 10 maart waarin onze securityexperts je handvatten geven om jouw dataveiligheid te verbeteren. Heb je vragen? Onze specialisten staan tijdens de webinar klaar om ze te beantwoorden. Zien we je online?

 

Meer over cybersecurity en governance

Deze webinar is onderdeel van een webinarreeks van Microsoft over security en compliance. Klik hier om je in te schrijven voor andere edities en zie hoe je dataveiligheid én productiviteit verbetert met onze tips en tools.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. 

 

Sprekers

Aigerim Issabayeva
Enterprise Security Executive
Microsoft

Jan Willem Roks
Technical Specialist Security, Compliance & Identity
Microsoft

Helaas...

De inschrijving voor dit webinar is helaas gesloten, maar je kan je nog wel aanmelden voor één of meerdere andere webinars uit deze reeks.