Event

Microsoft Ignite 2018

Videoblog

Van 24-28 september hebben Maarten Eekels, Jean-Paul van den Bogert, Nico Martens en Kevin van Gelderen namens Portiva Microsoft Ignite in Orlando, Florida bezocht. Dagelijks hebben zij verslag gedaan van de hoogtepunten van Ignite. De video’s tref je hieronder aan, dus bekijk nu de highlights.

Microsoft Ignite 2018

Microsoft Ignite vindt plaats van 24-28 september 2018 in Orlando, Florida. Met meer dan 700 deep-dive sessies, ruim 100 expert workshops en meer dan 20.000 bezoekers is Ignite één van ‘s werelds grootste conferenties voor IT-specialisten.

Portiva op Ignite

Voor ons als Microsoft Partner is Ignite een belangrijk evenement om op de hoogte te blijven van de nieuwe strategieën en technologieën binnen Microsoft. Daarom bezoekt ieder jaar een groep Portivanen het evenement om de nieuwste inzichten en belangrijkste technologische trends mee terug te kunnen nemen naar Nederland.

Naast de vele inhoudelijke sessie is Ignite óók het moment om andere Microsoft Partners en vakgenoten van over de hele wereld te ontmoeten.

Portivanen

Onze Portivanen zullen tijdens Ignite ook persoonlijk verslag doen van hun bezoek. Volg hen tijdens hun bezoek aan Microsoft Ignite.

Microsoft Ignite recap

De Digital Workplace Update op dinsdag 2 oktober 2018 om 10.00 uur zal in het teken staan van Microsoft Ignite. Maarten Eekels praat je in dit gratis webinar bij over alle highlights van Microsoft Ignite en hoe de nieuwe technologieën en ontwikkelingen jouw digitale werkomgeving optimaliseren. Bekijk hier de Digital Workplace Update on demand terug.

In 21 november organiseren wij ook weer een Sharing & Sushi waarin we een recap geven van Microsoft Ignite 2018. Meld je nu vast aan om zeker te zijn van je plaats.

Bereid je voor op Ignite

Rik de Koning heeft vorig jaar namens Portiva Microsoft Ignite bezocht. Het was zijn eerste bezoek aan Ignite en naar aanleiding hiervan heeft hij “Ignite for dummies” geschreven, een ontzettend handig en eenvoudig document om je bezoek aan Ignite voor te bereiden. Doe er je voordeel mee!

Formulier