Webinar on demand: Digital Workplace Update Q3 2018

Digital Workplace Update

Ieder kwartaal zetten wij alle ins & outs die van invloed zijn op jouw digitale werkomgeving voor je op een rij in onze in ons gratis Digital Workplace Update Webinar. Deze Update staat geheel in het teken van Microsoft Ignite, welke van 24-28 september plaats vond in Orlando, Florida. Maarten Eekels laat alle highlights de revue passeren die door Microsoft zijn aangekondigd.

Wil je nog meer hoogtepunten van Microsoft Ignite zien? Onze Portivanen hebben dagelijks verslag gedaan middels een videoblog. Bekijk de vlogs hier terug.

De volgende Digital Workplace Update vindt plaats op 20 december 2018 om 10:00 uur. Meld je hier alvast aan om deze Update niet te missen!

Digital Workplace Experience

Je thuisvoelen in een digitale werkomgeving die ruimte biedt voor ideeën en innovatie. Flexibel en productief doordat je plaats-, tijd- en device-onafhankelijk kan werken. Naadloze integratie met leveranciers en afnemers. Veiligheid, vertrouwen en voldoen aan alle privacyrichtlijnen. Werknemers die zich verbonden voelen met je bedrijf en hun collega’s. Al je documenten, contacten en communicatie zonder zoeken bij de hand.

Dat is de Digital Workplace Experience.

Dit geeft de Digital Workplace Experience jou

Ons uitgangspunt is dat jij je werk sneller, makkelijker en veiliger kunt doen. Altijd, waar je ook bent. Wij helpen je met het beste uit je digitale werkomgeving te halen door onder andere:

  • Een sociaal intranet: gebruiksgemak, informatie op maat en naadloze communicatie zorgen voor een intranet waar mensen zich thuis voelen.
  • Veilig aan het werk: vertrouwen is de basis van digitaal werken.
  • Anytime, anywhere, any device: de cloud is je nieuwe werkomgeving. Wij helpen je met je journey to the cloud.
  • 100% grip op je data: benut de cloud en heb tegelijkertijd absolute controle over je data.
  • Voldoen aan alle privacyrichtlijnen: beveilig je bedrijf en je mensen door informatie te beschermen.
  • Productiviteit op maat: met slimme apps en workflows bespaar je tijd en verminder je de kans op fouten.

Vul het formulier in om de opname te bekijken


Deel dit webinar op social media:

Meer events bijwonen?

Regelmatig organiseren wij samen met Microsoft en enkele partners SharePoint seminars. Focus ligt op de business aspecten en de organisatorische voordelen van invoering van SharePoint oplossingen. Doelgroep: directie, IT Management (CIO, CFO, CTO), Controllers en Business Managers. De events zijn vooral geschikt voor organisaties die implementatie van SharePoint overwegen, of die hun SharePoint oplossing willen optimaliseren.

Bekijk de agenda

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?