SharePoint Online

Make

ProRail kiest voor Make voor inrichting templates

Topbanner Klantcase Make

Dit is een succesverhaal uit de tijd van Mavention (inmiddels onderdeel van Portiva)

ProRail maakt gebruik van negen verschillende SharePoint-omgevingen. De spoornetwerkbeheerder had de wens om deze SharePoint-omgevingen te kunnen uitrollen als een eindgebruiker daarom vraagt. Met behulp van Make hebben we deze wens voor ProRail kunnen realiseren.

Albert-Jan Schot, Technical Solution Architect bij Portiva (voorheen Mavention): "We hebben de templates gemaakt met elk hun eigen functionaliteit. Maar hoe ze er ook uitzien, ze hebben altijd de ProRail look and feel. En dat is heel erg gaaf."

Jeanine Sielakius-Burgers, functioneel beheerder bij ProRail, kijkt terug op een prettige samenwerking. "Mavention heeft goed, helder, duidelijk, snel meegedacht over het realiseren van onze inrichting in templates. Het zijn hele deskundige en gezellige mensen om mee samen te werken."

"ProRail is samen met de vervoerders verantwoordelijk voor veilig en betrouwbaar tijdig vervoeren van zowel goederen als personen, 24/7 over het spoornetwerk.
Binnen onze afdeling ECM bieden wij tooling aan waarmee wij informatie kunnen beheren, borgen en kunnen vernieuwen voor onze 4000 eindgebruikers. Daarbij maken wij gebruik van 6000 SharePoint sites en op dit moment zijn wij bezig met de migratie van SharePoint 2007 naar SharePoint online van Microsoft."

"In het begin van het traject is het belangrijk om te begrijpen hoe een dergelijke inrichting eruit moet komen te zien. De wensen en eisen van de klant zoals de 'Must-Haves' en 'Nice-to-Haves' helder te hebben om zo kleine en grote projecten zoals bijvoorbeeld Utrecht Centraal te kunnen faciliteren."

"Onze wensen waren om onze negen verschillende SharePoint inrichtingen uit te kunnen rollen als een eindgebruiker daar om vraagt. Met Make hebben we die wens kunnen realiseren. Wij bieden onder andere een template aan voor projecten en zo'n site is precies ingericht om hun proces te ondersteunen. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan een van de vele projecten die lopen rondom de verbetering en vernieuwing van Utrecht Centraal."

"Wij hebben de templates gemaakt elk met zijn eigen functionaliteit, maar hoe ze er ook uitzien, ze hebben altijd de ProRail look & feel. Dat is heel erg gaaf."

"We zijn tevreden over de samenwerking met Portiva (voorheen Mavention). Ze hebben goed, helder, duidelijk en snel meegedacht over het realiseren van onze inrichting in templates."

"Het was een supergaaf project. De omvang was enorm en er waren dus veel verschillende aspecten om rekening mee te houden. Ook is het heel leuk om te zien dat wij nog steeds bij ProRail betrokken zijn. En dat we hopelijk naar de toekomst toe nog veel templates samen mogen ontwikkelen."

Het zijn hele deskundige en gezellige mensen om mee samen te werken.

 

 

Meld je aan voor de Portiva Update