Valo social intranet.

Een intranet waar je medewerkers van houden.

Het hart van jouw organisatie.

Jij wilt een intranet dat medewerkers met elkaar verbindt. Dat intuïtief werkt. En dat ervoor zorgt dat iedereen echt efficiënt met elkaar samenwerkt. Valo Intranet is het hart van alle communicatie, sociale interactie en samenwerking binnen jouw organisatie.

Publiceer nieuwsberichten, deel eenvoudig interne vacatures of verwelkom nieuwe medewerkers. Het is makkelijk in gebruik en ook nog eens volledig in jouw eigen huisstijl.

Valo is een intranet-in-a-box oplossing die onder andere gebruik maakt van Microsoft SharePoint. Het modulaire systeem is flexibel aan te passen, waardoor de implementatie ontzettend snel is.

Als Premium Partner van Valo bieden wij je zowel technische als functionele ondersteuning. Daarmee profiteer jij van alle voordelen van Valo en kun je vertrouwen op de vertrouwde supportorganisatie van Portiva.

Voordelen van Valo:

  • Snelle levering, eenvoudig om in gebruik te nemen.
  • Geoptimaliseerd voor mobiel.
  • Aan te passen naar jouw eigen huisstijl.
  • Geschikt voor Modern en Klassiek SharePoint en voor Microsoft Teams.
  • Beschikbaar in 20+ talen.
  • Communiceren is even makkelijk als het gebruik van social media.

Samen voor een intranet waar je medewerkers van houden.


Een modern intranet zorgt ervoor dat mensen beter samenwerken. Valo Intranet is hét platform dat jou en je medewerkers dichter bij elkaar brengt, zorgt voor een betere samenwerking en ook nog eens alle functionaliteiten bevat die je van een intranet mag verwachten.

Nieuwsgierig hoe Valo werkt? Vraag een gratis demo aan!

Social intranet icoon

Ik wil een Valo demo aanvragen.