SharePoint.

Een solide basis voor samenwerking.

Samenwerken begint met documenten delen.

SharePoint is de stabiele, veilige oplossing voor document- en databeheer van Microsoft. Door documenten, contactgegevens en klantdata centraal te beheren en overal synchroon en up-to-date te houden, verbetert SharePoint de productiviteit van je organisatie. SharePoint Online, deel van Microsoft 365, combineert de voordelen van SharePoint met de voordelen van de cloud.

Maar SharePoint kan veel meer dan bestanden en data beheren. Het is gemaakt om uit te breiden en vormt de basis van vele oplossingen voor bestands- en documentbeheer, workflowsystemen, CRM-systemen en intranetten. Soms zijn die systemen maatwerk, maar ‘out of the box’ is er ook veel keus.

Vooral voor het snel realiseren van een intranet is SharePoint ideaal. Met de standaard publicatiemethoden maak je eenvoudig nieuwsberichten aan, verzamel je informatie en laat je je medewerkers zien wat voor hen relevant is.

SharePoint is op alle schermen perfect bruikbaar, dus ook op mobiele telefoons.

SharePoint: overal en altijd toegang tot je data en bestanden.

  • SharePoint is al decennia de ruggengraat van de samenwerkingsoplossingen van Microsoft.
  • Geen ander platform voldoet aan zulke hoge standaarden op het gebied van betrouwbaarheid, security, privacy en compliance.
  • Met SharePoint Online omarm je niet alleen SharePoint als solide basis, maar ook de voordelen van de cloud.
  • SharePoint Online is ook de perfecte basis voor je intranet. Door bijvoorbeeld Valo Intranet in te zetten realiseer je heel snel een volledig ‘social intranet’.
  • Wat je doelen ook zijn, SharePoint helpt je om ze te bereiken.

SharePoint succesvol uitrollen? De techniek is maar een deel van het verhaal.


Een SharePoint-migratie heeft heel wat technische en logistieke implicaties. Daar helpen we je graag mee. Maar als je dan een goed draaiende SharePoint-omgeving hebt, wil je ook dat hij optimaal gebruikt wordt.

Tegelijk met de technische veranderingen starten we dus ook de organisatorische veranderingen op. Dat doen we met onze ABC-aanpak. Zo zorgen we voor een soepele introductie van SharePoint, meetbare resultaten op het gebied van productiviteit, betere dataveiligheid en minder fouten.

Download de whitepaper Succesvolle adoptie volgens Portiva en leer hoe je jouw SharePoint-implementatie in je organisatie laat landen.

ABC-aanpak

Download het whitepaper.