Microsoft Teams.

Eén tool die al je werk samenbrengt.

Meetings en meer. Veel meer.

De ‘Teams-meeting’ mag dan inmiddels een begrip zijn, Teams is heel veel meer dan alleen online vergaderen. Het is het hart van Microsoft 365 en het is de plek waar meetings, chat, documenten, agenda en al je apps bij elkaar komen.

Samen de planning bijwerken, opleiding geven of volgen, aantekeningen uitwisselen, nieuws delen: al die dingen die we ooit alleen op kantoor deden, doen we nu steeds meer remote of vanuit huis. Bellen, chatten en vergaderen zijn een belangrijk middel om met elkaar in contact te blijven. Teams is daarvoor de ideale tool.

Maar samenwerken is meer dan alleen communiceren. Teams geeft iedereen dus ook toegang tot alle belangrijke data en documenten, georganiseerd op een manier die bij het bedrijf, het team of het project past. Teams integreert ook met alle Microsoft 365-apps en tientallen apps van derden. Daardoor wordt Teams ook de ingang voor intranet, CRM en HR-systemen.

Het uitrollen van Teams geeft iedere medewerker de kracht om zelf het werk in te richten en resultaten te bereiken.

Dingen die je misschien niet wist over Microsoft Teams:

    • Al je chats, meetings, documenten, projecten, apps en contacten op 1 plek is niet alleen handig, het is een echte productiviteitsbooster en houdt data veilig.
    • Teams is de veiligste manier om samen te werken met collega’s, klanten, externen, leveranciers en partners.
    • Het uitrollen van Teams helpt organisaties beter kennis delen, schaduw-IT onder controle krijgen en werken aan een cultuur van verantwoordelijkheid en eigenaarschap.
    • En ja, Teams heeft ook emoji’s en GIFs. Die zijn namelijk essentieel voor online samenwerken.

Haal alles uit Teams


Teams is het hart van Microsoft 365. Het is veel meer dan een vergadertool, het is de centrale plaats voor productiviteit en samenwerken. Een goede adoptie van Teams in je organisatie legt de basis voor succesvol remote samenwerken en thuiswerken.

Vanaf het voorjaar van 2020 is in veel organisaties Teams versneld uitgerold. Die organisaties halen nu het adoptie- en implementatietraject in. Maar ook als je nog niet met Teams bent gestart, is dit whitepaper je aandacht waard, omdat het laat zien waar je op welk moment aandacht voor moet hebben bij het uitrollen van Microsoft 365.

Download het whitepaper en leer onder andere hoe ons Modern Workplace Maturity Model je helpt om de juiste stappen te zetten met digitaal samenwerken.

Whitepaper mock-up Portiva teams versneld uitgerold

Download het whitepaper.