Microsoft Power Platform.

Bouw eigen business apps zonder ook maar één regel code te schrijven.

No-/low-code platform.

Jij wilt continue innoveren en inspelen op veranderingen. Daarom heb je behoefte aan business applicaties, die je helpen snel te schakelen en efficiënter te werken. Helaas zijn de ontwikkel-trajecten van dit soort apps vaak lang en kostbaar.

Een business app maken, zonder tussenkomst van IT? En zonder ook maar één regel code te schrijven? Dat kan met het Microsoft Power Platform. Het wordt ook wel citizen development genoemd.

Portiva is een ervaren Microsoft Gold Partner. Onze consultants hebben de juiste kennis en ervaring om het Power Platform in jouw organisatie in te zetten. Zo worden jouw processen nog efficiënter en bespaar jij tijd.

Het Power Platform bestaat uit:

  • Power Apps
   Met Power Apps is het mogelijk om in korte tijd (van enkele minuten tot hooguit een paar dagen) business apps te maken en te delen met teamleden of zelfs de hele organisatie.
  • Power Automate
   Met Power Automate stroomlijn je terugkerende taken en papierloze processen. Met workflows verminder je fouten en bespaar jij enorm veel tijd.
  • Power BI
   Power BI is een visualisatietool. Het stelt je in staat om rapportages, analyses en dashboards te maken waarbij data uit één of meerdere bronnen wordt gecombineerd en geaggregeerd. Zo krijg jij waardevolle inzichten.

Zo worden jouw processen nog efficiënter.


Snel en eenvoudig apps bouwen die grote impact hebben op jouw organisatie? Laat je door onze experts inspireren met de mogelijkheden.

Snel beginnen? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Modern Workplace icoon

Ik wil meer weten over Microsoft Power Platform.