Microsoft 365.

Veilig en productief samenwerken in de cloud.

Office 365 is Microsoft 365 geworden.

Maar Microsoft 365 is méér dan Office. Microsoft 365 zorgt ervoor dat we al ons werk altijd kunnen doen vanaf iedere plek. Met Teams als centrale hub, werken je medewerkers in Microsoft 365 samen op een manier die perfect past.

Microsoft 365 is een bundeling van alle bekende Office-apps, met online en mobiele versies, met een uitgebreide cloud-infrastructuur. SharePoint Online zorgt voor het veilig en betrouwbaar delen van documenten en gegevens, terwijl medewerkers hun eigen Modern Workplace inrichten met Teams, OneDrive, Tasks en Outlook.

Het 365-platform is ook de ideale springplank voor snelle innovatie door integratie met Azure-toepassingen, de mogelijkheid van een out-of-the-box intranet als Valo en het automatiseren van processen met Power Platform.

Productief, kosteneffectief en veilig.

  • Chatten, vergaderen en samen aan bestanden werken. Waar je ook bent en welk device je ook gebruikt.
  • De vertrouwde Office-apps, ook in de browser en op mobiele devices. Plus geavanceerde mogelijkheden zoals slim zoeken met Delve, sociale interactie met Yammer en samenwerken met Whiteboard.
  • Al het werk komt samen in Microsoft Teams. Al je chats, meetings, documenten, projecten en contacten op 1 plek.
  • State of the art cloud-security, identity & access management, device-beveiliging en dataclassificatietools.
  • De meest geavanceerde security-tooling van alle samenwerkingsplatformen.
  • Met Power Platform is Microsoft 365 is ook de basis voor verdere low-code automatisering.

Op weg naar een volwassen digitale werkplek.


Teams is het hart van Microsoft 365. Het is veel meer dan een vergadertool, het is de centrale plaats voor productiviteit en samenwerken. Een goede adoptie van Teams in je organisatie legt de basis voor succesvol remote samenwerken en thuiswerken.

Vanaf het voorjaar van 2020 is in veel organisaties Teams versneld uitgerold. Die organisaties halen nu het adoptie- en implementatietraject in. Maar ook als je nog niet met Teams bent gestart, is dit whitepaper je aandacht waard, omdat het laat zien waar je op welk moment aandacht voor moet hebben bij het uitrollen van Microsoft 365.

Download het whitepaper en leer onder andere hoe ons Modern Workplace Maturity Model je helpt om de juiste stappen te zetten met digitaal samenwerken.

Whitepaper mock-up Portiva teams versneld uitgerold

Download het whitepaper.