Logic Apps & API Management.

Je bedrijfskritische apps verbinden en integreren in de cloud. Sneller dan ooit, zonder één regel code.

Je business apps in de cloud.

Je bedrijfskritische apps verhuizen naar de cloud? Zorg dat je deze verbindt met andere apps, gegevens en devices. Zo haal je nog meer waarde uit je bestaande apps.

Met Azure Logic Apps heb je kant-en-klare connectors welke de integratie gemakkelijker maken. Integreren met Salesforce, Office 365, Google Services, en meer is nooit zo eenvoudig geweest. Ook voor B2B communicatie richting zakelijke partners en klanten zet je Logic Apps in.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om over te stappen op API-architecturen om de groei te versnellen. Wil je gegevens selectief aanbieden aan medewerkers, partners of klanten? Is het aantal API’s explosief gestegen? Dan is het waardevol om met Azure API Management het beheer van API’s te vereenvoudigen.

Wist je dat:

  • Je met Azure Logic Apps ook workflows kunt automatiseren, zonder dat je ook maar één regel code hoeft te schrijven?
  • Logic Apps krachtige mogelijkheden bieden om gegevens achter de firewall op te halen en veilig verbinding te maken met cloudservices?
  • Je met Azure API Management al je API’s eenvoudig kunt delen met interne teams, externe partners en klanten?
  • Je verouderde webservices kunt transformeren naar op REST gebaseerde API’s?
  • Je alleen betaalt voor wat je gebruikt?

Zo bouw je de businesscase voor Microsoft Azure


Microsoft Azure kent ontzettend veel voordelen en de mogelijkheden zijn enorm. Jouw journey to the cloud een doolhof? Voor ons niet. Wij staan voor je klaar.

Voordat je stappen zet met Azure, wil je natuurlijk ook zekerheden. Gaat de cloud onze IT-kosten helpen verlagen? Gaat de technologie ons daadwerkelijk helpen om veilger te werken? Kunnen we wel echt innoveren? Wij helpen jou met je business case.

Nieuwsgierig hoe? Vul het onderstaande formulier in en download het whitepaper.

Whitepaper mock-up - zo bouw je de businesscase voor Microsoft Azure

Whitepaper downloaden.