PortiBlog

Top 10 Flow Best Practices: Samenvatting and Slide-Deck Diwug presentatie

22 februari 2019

Donderdag 21 februari heb ik gepresenteerd op de Diwug met als onderwerp (you guessed it) Flow. Het was een gave ervaring om kennis die ik de afgelopen maanden heb opgedaan aan deze leergierige groep te vertellen. De Slide-Deck kun je uiteraard downloaden.

Diwug

Hierbij nog wat punten die me tijdens de sessie en in de SharePint daarna opvielen.

Recurrence Flow

Het gebruik van de recurrence Flow in het gebruik voor Document Lifecycle Management was voor veel bezoekers een eye-opener. Deze gebruikte de recurrence Flow wel, maar veelal alleen maar om berichten en notificaties te sturen en niet om hier nog uitgebreide Actions op te doen. Dit was voor veel gebruikers een mooie toevoeging.

Meer over de Recurrence Flow hier.

Gedeelde Flow-Runs

Er kwam vanuit het publiek nog een vraag hoe het zat met Flow-Runs. Flow Runs worden verdeeld onder de gebruikers. Maar geld dit ook als er een paar personen zijn met een uitgebreidere Flow licentie? Zoals het er naar uitziet worden ook deze Flow-Runs gedeeld met de rest van de organisatie.

5000 item Limits bij een Bulk-edit actie

We hebben het gehad over de 5000 loop limiet over de 'for-each' actie bij Bulk edits. Naar nu blijkt kun je deze actie gewoon in batches van 5000 doen.

Meer over Flow Bulk-Edits hier.

Submit a comment