PortiBlog

Valo Modern vanaf nu beschikbaar

12 september 2018

The Next Generation Digital Workplace Solution vanaf nu beschikbaar

Vanaf nu is Valo Modern 1.0 voor iedereen voor beschikbaar. De digitale werkplek blijft snel groeien en ontwikkelen. Modern SharePoint en Office 365 nemen hier een belangrijke plaats in. Valo is al gebouwd op SharePoint en maakt gebruik van bestaande functionaliteiten, dus was het niet meer dan logisch om Valo Modern te ontwikkelen.

Een moderne manier om eindgebruikers enthousiast te maken voor de digitale werkplek

Modern SharePoint was een enorme stap vooruit. Nog steeds profiteren mensen van deze SharePoint update. Met de toevoeging van communicatiesites, moderne team sites, kolomopmaak en de integratie van zakelijke apps kunnen én doen gebruikers meer met hun moderne werkplek. Valo Modern zorgt ervoor dat het traditionele intranet steeds meer naar deze nieuwe manier van werken verplaatst, waardoor er echt één digitale werkplek ontstaat. 

Enkele highlights

  • Huisstijl en navigatie: Alle communicatie- en samenwerksites tonen dezelfde huisstijl. Wel zo duidelijk én herkenbaar.
  • Nieuws op basis van doelgroep: Nieuws wordt gefilterd op basis van gebruikerseigenschappen. Hierdoor zie je nieuws wat op dat moment relevant is voor je.
  • Pagina-creatie: Nieuwe pagina’s kunnen eenvoudig aangemaakt worden met bestaande sjablonen. Als je een goede basis hebt opgebouwd, maak je daar eenvoudig een sjabloon van om andere pagina’s aan te maken.
  • Meertaligheid: Maak je lokale communicatie-sites eenvoudig meertalig met geautomatiseerde vertalingen.
  • Beheer: Ook aan het beheer van het intranet is gedacht. Het is eenvoudiger om content te creëren en te beheren, waardoor je jezelf kan concentreren op de inhoud in plaats van op de technologie erachter.

Met Valo Modern bereik je jouw mensen, op elk apparaat, waar ze ook zijn.Met Valo Modern bereik je jouw mensen, op elk apparaat, waar ze ook zijn.

Een modern en compleet intranet, niet in plaats van, maar bovenop SharePoint.

Modern SharePoint is natuurlijk al geweldig, maar met Valo Modern tillen we het naar een nog hoger niveau. Valo Modern is samen met alle partners en huidige klanten ontwikkeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat er daadwerkelijk functionaliteiten in zitten waar medewerkers behoefte aan hebben. Portiva is trots dat wij, als Valo Partner of the Year, hieraan bij hebben kunnen dragen.

Wat gebeurt er met Classic Valo?

Microsoft zal SharePoint Classic blijven ondersteunen. Ook Valo zal, zolang SharePoint Classic ondersteund wordt, dat blijven doen. Maar aangezien Valo Modern zo’n stap vooruit is, moedigen wij het uiteraard aan om de stap naar Valo Modern te maken.

Ben je al een bestaande klant met Valo Fresh voor Office 365? Goed nieuws! De stap naar Valo Modern kun je maken binnen je Valo Fresh abonnement.

Benieuwd hoe Valo Modern eruit ziet?

Valo Modern zorgt dat jouw digitale werkomgeving nog beter bij jouw wensen en behoeften aansluit. Op donderdag 11 oktober om 10:00 uur organiseren wij een gratis webinar waarin wij je alle nieuwe functionaliteiten laten zien en ingaan op de highlights van Valo Modern.

Klik hier voor meer informatie over het webinar.

Meer weten?

Heb je vragen of ben je benieuwd wat Valo voor jou kan betekenen? Neem contact op met:

Ruud Brok
Functional Consultant
T + 31 6 4123 13 61
E rbrok@portiva.nl 

Of laat onderaan het blog een comment achter.

Submit a comment

Dit vind je vast ook interessant.