Office 365: zo ziet perfect samenwerken eruit.

Office 365 is het officepakket van de toekomst. Volledig in de cloud, dus altijd up to date en ideaal om plaats-, tijd- en device-onafhankelijk samen te werken.

Nooit meer versieconflicten en nooit meer documenten heen en weer mailen. Office 365 biedt de apps die gebruikers kennen, ook in cloud-versies. Met Office 365 heb je alle voordelen van samenwerken in de cloud, in een vertrouwde omgeving.

Dit is Office 365

  • Met Exchange Online heb je altijd overal toegang tot je mail, agenda, contacten en taken.
  • SharePoint Online zorgt er bovendien voor dat je overal bij de juiste versie van je documenten kunt.
  • Teams houdt je in contact met je teams zonder dat je verdrinkt in e-mail of telefoontjes.
  • Delve zorgt dat je de documenten kunt vinden die je zoekt.
  • Word, Excel, PowerPoint en OneNote zijn er altijd zodat iedereen, ook in de cloud, in zijn vertrouwde omgeving aan het werk is. Ook op telefoon of tablet.

De voordelen van de cloud

Samen aan hetzelfde document werken is nog nooit zo gemakkelijk geweest en functioneel beheer wordt eenvoudiger omdat alles vanaf dezelfde centrale console geregeld wordt. Ondertussen is ook offline werken geen probleem: de desktopversie van Office wordt ook automatisch geüpdatet en offline gemaakte documenten worden automatisch gesynchroniseerd met de cloud.

Lage opstartkosten, pay as you go

Office 365 werkt met een pay-as-you-go systeem. Je betaalt alleen voor gebruikers die er ook echt mee werken. Het vooraf inkopen van licenties en de grote investeringen die daarbij horen zijn verleden tijd. Zo schalen de kosten voor Office 365 mee met je werk.

Altijd veilig en up-to-date

Een cloud-toepassing is altijd up-to-date. Veiligheidsupdates en nieuwe functionaliteit worden continu uitgerold, zonder dat iemand zijn werk ervoor hoeft te onderbreken. De kosten voor technisch beheer dalen daardoor aanzienlijk, terwijl zorgen over beveiliging tot het verleden behoren.

Integratie

De verschillende onderdelen van Office 365 integreren naadloos met elkaar. Ook kun je koppelingen maken met systemen buiten Office 365. Met Microsoft Flow betrek je allerlei andere applicaties in jouw workflows en processen. Teams laat je zien wat er in applicaties van derden gebeurt en laat je die gebeurtenissen bespreken met collega's en externen.

Portiva implementeert

Office 365 kan een belangrijke stap zijn in de richting van efficiënter werken in de cloud. Een goede Office 365-implementatie levert lagere overheadkosten, betere samenwerking en effectievere workflows op. Wij helpen je graag op weg met advies, ondersteuning en een oplossing op maat.

 

Lars-Burgers_B2A2829

Lars Burgers

Manager Sales

Benieuwd wat Office 365 voor jouw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op: