Onze expertise.

Het Portiplan is de basis van onze projectaanpak. Het combineert aspecten van agile met de decennia ervaring van onze consultants en de unieke vereisten van software-implementaties. Samen met jou doorlopen we een aantal standaardstappen dat ervoor zorgt dat jij precies weet waar je aan toe bent en dat wij niets vergeten. Dat voorkomt verrassingen in de latere stadia.

Portiva_Diagram Dienstverlening

Advies

Vanuit onze kennis van de technologie van Microsoft en vanuit onze brede ervaring kunnen we je helpen met keuzes maken. Hoe passen je ICT-keuzes binnen je strategie? Hoe moet je bestaande architectuur veranderen om de digitale toekomst in te kunnen? Cloud, on-premises of een combinatie? Aan welke uitdaging moet je je schaarse budget als eerste besteden?
We voorzien je snel van een praktisch advies op het gebied van digitale strategie, ICT-architectuur en optimalisatie van samenwerking en bedrijfsprocessen. 'Samen voor de beste oplossing' is ook hier het motto.
Op het gebied van cloud security zijn wij specialist. Met onze Security Scan en het bijbehorende advies leg je snel de basis voor een 100% veilige cloud.

Expertise-aanpak
Implementatie Office 365, SharePoint en Azure

Implementatie

Een social intranet, een migratie, de realisatie van een maatwerk business app, de bouw van een document- of kwaliteitsmanagementsysteem op basis van SharePoint... Hoe jouw implementatieproject er ook uitziet: wij hebben de kennis, de ervaring en de mensen om er samen met jou een succes van te maken.
Met het PortiPlan in de hand zetten we samen de stappen die nodig zijn voor succesvol ontwerpen, bouwen, testen en in gebruik nemen van je ideale oplossing. Als het moet kunnen we heel snel schakelen, maar we werken altijd planmatig en met de focus op kwaliteit. Security speelt een sleutelrol bij iedere implementatiebeslissing die we nemen.

Adoptie

De productiviteit van je medewerkers verhogen is geen kwestie van Office 365, Valo of een andere oplossing gewoon aanzetten en iedereen het uit laten zoeken. Om te zorgen dat iedereen het beste uit zijn digital workplace kan halen, is succesvol change management nodig. We helpen je dus met de adoptie van nieuwe oplossingen. Dat begint met het vroeg in het traject betrekken van de gebruikers. Is een implementatie (bijna) afgerond, dan werken we samen met Communicatie om draagvlak te creëren en vaardigheden te trainen. Zo haal je het maximale uit je ICT-investeringen.
Lees meer over onze adoptie-oplossing.

 

Adoptie Office 365, SharePoint en Azure
Beheer Office 365, SharePoint en Azure

Beheer

Jij wilt je bezighouden met je core business. Het beheren van ICT-omgevingen kan daarbij een blok aan je been zijn. Binnen Portiva hebben we hier veel ervaring mee en we nemen dan ook graag de zorgen op dit gebied weg. En ook al ben je helemaal over naar de cloud en is technisch beheer dus nauwelijks meer een issue, je digital workplace is nooit af. Er komen dagelijks vragen naar nieuwe functionaliteit en het inrichten van nieuwe omgevingen. Ook dat functioneel beheer kunnen we je uit handen nemen.
Ontdek wat mogelijk is met Managed Services.