Event

Realiseren ambitie Digital Workplace doe je samen met medewerkers!

Digital Workplace meer dan techniek

Digitaliseren is voor 80% cultuur volgens Gartner*. Het realiseren van een moderne Digital Workplace is dus veel meer dan een technische exercitie. Door de legio technologische mogelijkheden is het nuttig om de volgende vragen te stellen: wat hebben we nodig, wanneer en waarom? Adopteer technologie gebaseerd op behoeften, niet anders om. Digitaliseren gaat namelijk voor een belangrijk deel over het kennen van je klanten!

*Gartner – The Key to Business Transformation is Culture

Toon empathie

Om vervolgens met de deur in huis te vallen: dit geldt ook voor de Digital Workplace. Toon daarom empathie! Gebruik medewerkers bij het formuleren van de Digital Workplace ambitie – geef hen een podium! Bijvoorbeeld via een inspiratiesessie, waarin de ambitie wordt gevisualiseerd via een moodboard. Op basis waarvan vervolgens een breed gedragen digitale marsroute kan worden gedefinieerd.

Onze inspiratiesessies

Benieuwd hoe een inspiratiesessie jouw medewerkers betrekt bij het realiseren van een moderne Digital Workplace? Onze business consultants hebben uitgebreide ervaring met het geven van inspiratiesessies en vertellen je er graag meer over. Dus wil je meer weten over de mogelijkheden van een inspiratiesessie in jouw organisatie, vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. Of neem direct contact op met Ernst Steffen, Manager Business Consultancy bij Portiva.

Sessie SharePoint Saturday

Ernst Steffen, Manager Business Consultancy bij Portiva, gaf 30 juni jl. tijdens SharePoint Saturday een sessie over de digitale transformatie. Zijn presentatie kan je hier bekijken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de inspiratiesessies en het betrekken van medewerkers betrekt bij het realiseren van een moderne Digital Workplace? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Webinar bijwonen?