Event

DIWUG EVENT

Portiva is sponsor van het eerste DIWUG event van 2018. Op dinsdag 30 januari zal Frans van Rijn de kracht van bots laten zien in productivity scenarios. Daarna zal Arjan Cornelissen verder gaan waar hij vorige maand ophield en meer de diepte in gaan rondom security in Office 365.

Programma

18:00 – 19:00 uur: Ontvangst met een hapje eten

19:00 – 19:15 uur: Introductie/welkom

19:15 – 20:00 uur: Bots als productivity tool
Spreker: Frans van Rijn, Happy Dev

Veel van ons hebben ondertussen kennis gemaakt met de kracht van het Bot Framework in de vorm van bijvoorbeeld QnA Maker. Dit soort chatbots zijn eenvoudig op te zetten, maar zijn ook maar beperkt inzetbaar. Frans gaat vanavond een stapje verder en laat zien hoe je een maatwerk bot in kunt ontwikkelen om bijvoorbeeld in te zetten als productivity tool. Hiervoor gebruikt hij een ander bot framework dan je wellicht gewend bent, wat C# en een beetje kennis van moderne web applicaties.

20:00 – 20:15 uur: Pauze

20:15 – 21:00 uur: Protecting your data in Office 365
Spreker: Arjan Cornelissen, Work Together

Nu alle medewerkers in Office 365 aan het samenwerken zijn is het steeds belangrijker om te weten dat de data waarmee gewerkt wordt veilig is. Het is nog steeds redelijk eenvoudig om via een phishing email of via social engineering login gegevens te achterhalen waardoor de data toch niet zo veilig staat als je wenst. Na een korte herhaling van mijn vorige DIWUG sessie over cloud security neem ik jullie mee de diepte in met de opties die je tot je beschikking hebt in Office 365 en Azure om je te wapenen tegen dit soort security lekken. We gaan aan de hand van diverse demos een omgeving veilig, maar toch werkzaam voor onze medewerkers maken. We kijken hiervoor onder andere naar Azure Conditional Access, Azure Identity Protection en SharePoint Access Control.

21:00 – 21:30 uur: SharePint!

Over DIWUG

DIWUG is de Dutch Information Worker User Group. Iedere maand organiseert de DIWUG een evenement waar leden elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen uitwisselen en interessante presentaties kunnen volgen in een informele setting.

Formulier