Security & Technologie.

Hoe techniek je helpt.

Risico's mitigeren.

De tijd is definitief voorbij dat we met een goede virusscanner en een moderne firewall het kwaad buiten de deur konden houden. Dat weten we. Toch denken we allemaal dat het bij ons zo’n vaart niet zal lopen... Tot het misgaat.

De kans op datalekken, dataverlies of reputatieschade is aanzienlijk als je niet de juiste technische maatregelen hebt getroffen. Zonde, want veel van de aanvallen zijn te voorkomen. Er bestaat uitstekende techniek om de risico’s echt te minimaliseren. Vanuit onze kennis en ervaring weten we waar de grootste risico’s zitten, waar de techniek goed kan helpen én waar misschien juist wat minder. Daarom helpen we met veel plezier organisaties met risicobepaling, inrichting en monitoring van de techniek.

We helpen je met:

 • Threat management

  92% van de cyberaanvallen komt binnen via
  e-mail:
  phishing e-mails, ransomware en CEO fraud. Standaard e-mail beveiliging is echt onvoldoende. Maar wat kun je dan wel doen om je te wapenen tegen deze dreigingen? We adviseren en implementeren de effectiefste e-mail filters en beveiligen je devices. 

 • Device management

  Gebruikers beschikken vaak over meerdere devices om hun werk te doen. Een laptop, iPhone, Android telefoon en ook nog een tablet? Het configureren, beheren en controleren van deze devices doen we met Intune. Zo krijgen alleen veilige devices toegang tot jouw data.

 • Identity management

  Identity management is de hoeksteen van Cloudbeveiliging. Authentiseer en authoriseer je gebruikers en geef hen vervolgens toegang tot informatie en systemen op basis van voorwaarden, ook wel 'Conditional Based Access' genoemd. We inventariseren, implementeren en monitoren. 

 • Grip op data

  Je data reist overal naartoe. Maar hoe houd je controle? Wij helpen je met dataclassificatie, retention, labeling en encryptie. We maken inzichtelijk welke gevoelige data er in je organisatie is. Zo voorkomen we ‘per ongeluk’ lekken.

Samen voor de
beste security
oplossing

 

Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en we bellen je snel terug om je meer te vertellen over hoe wij organisaties helpen.

Een vervolgstap kan een (gratis) inspiratiesessie zijn, waar je meer over de nieuwste Microsoft technologie vertellen. Alles om jou veiliger en met meer vertrouwen te laten werken.

Icoon security

Ik wil meer informatie.