Security & Beleid.

De balans tussen productiviteit en veiligheid.

Hoe compliant wil je zijn.

Security gaat verder dan alleen techniek. Het gaat om mensen. De maatregelen die je neemt moeten veilig maar vooral ook werkbaar zijn. Daarom is het belangrijk dat je in je beleid zoekt naar een juiste balans.

Je beleid bepaalt samen met de technische inrichting of je compliant bent. De technische inrichting helpt, dwingt af en ondersteunt. Maar het beleid bepaalt hoe en waar je de techniek voor inzet en hoe je met incidenten om gaat. Mogen je gebruikers wel of niet samenwerken via Teams met externen? Of kies je wel of niet voor gedwongen extra authenticatie na een verdachte inlogpoging? Wij helpen je om de juiste keuzes te maken. 

We helpen je met:

  • Managed Security

    Heb je niet de mogelijkheid om een eigen SOC center in te richten of om een dedicated CISO in dienst te nemen? Dan is onze 'Security as a Service' iets voor jou. Hiermee ontzorgen we je volledig: we monitoren je Microsoft Cloud omgeving en nemen direct actie bij dreiging. Alles voor een vast bedrag per maand.

  • Dataclassificatie

    Je data reist overal naartoe. Maar hoe houd je controle? Wij helpen je met dataclassificatie, retention, labeling en encryptie. We maken inzichtelijk welke gevoelige data er in je organisatie is. Zo voorkomen we ‘per ongeluk’ lekken.

  • Guest Hub

    Snel en veilig gasttoegang beheren binnen Teams en SharePoint? Met Guest Hub bieden wij een kant en klare oplossing die je helpt om gastgebruikers en hun lifecycle volledig te beheren. Lees meer.

Samen voor de
beste security
oplossing


Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en we bellen je snel terug om je meer te vertellen over hoe wij organisaties helpen.

Een vervolgstap kan een (gratis) inspiratiesessie zijn, waar je meer over de nieuwste Microsoft technologie vertellen. Alles om jou veiliger en met meer vertrouwen te laten werken.

Icoon security

Ik wil meer informatie.