Security Maturity Assessment.

Neem je Microsoft 365 beveiliging onder de loep.

Jouw security journey.

Gebruik je Microsoft 365 binnen je organisatie om overal en altijd productief te zijn? Maar vraag je je wel eens af of je genoeg doet om de cloudomgeving te beschermen? Met de Security Maturity Assessment geven we inzicht in hoe je de beveiliging van jouw organisatie kunt verbeteren. Onze aanpak is de eerste stap in een volwassen beveiligingshouding gebaseerd op onze drie pijlers technologie, mensen en proces.

We identificeren risico's en classificeren deze op basis van impact en waarschijnlijkheid dat deze voorkomen. Deze risico's zijn gebaseerd op je eigen organisatie en geven specifiek inzicht in jouw bedrijfsuitdagingen op basis van brancherelevante regels en wetgeving.

Met het nieuw verworven inzicht stellen we een plan voor met quick wins, korte en een lange termijn roadmap. Klaar om aan je reis naar een volwassen beveiligingsorganisatie te beginnen en van ad-hoc naar proactief je cybersecurity te beheren? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Wat we doen in de Security Maturity Assessment:

  • We geven je inzicht in risico's op basis van technologie, mens en proces.
  • We classificeren de risico's op basis van kans en impact.
  • We stellen een mitigatie strategie op van geïdentificeerde risico's met zowel quickwins als een lange termijn roadmap.
  • We zorgen voor bewustzijn van security uitdagingen onder collega's.

Samen voor de beste security oplossing.


Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en ontdek hoe je in enkele stappen de veiligheid van jouw Microsoft 365 omgeving kunt verbeteren.

Nieuwsgierig hoe? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Icoon security

Ik wil een security Maturity Assessment aanvragen.