Grip op data.

Classificeer jouw data op basis van gevoeligheid.

Structuur, inzicht en controle.

Werken in de cloud heeft veel voordelen. Werken op afstand en een hoop flexibiliteit bijvoorbeeld. Maar nu je bestanden overal ‘zwerven’ is veiligheid een steeds groter issue. Want hoe beveilig je je data als het vanaf ieder device te benaderen is?

In de cloud draait het niet alleen meer om het beveiligen van apparaten. Het gaat ook om het beveiligen van je applicatie- en datalaag.

Het classificeren van data geeft je structuur en inzicht in de data die je hebt. Heb je bijvoorbeeld een aparte classificatiecategorie voor persoonsgegevens? Dan krijg je met één klik alle persoonsgegevens in je hele Office-omgeving op het scherm. Het omgekeerde kan ook: ben je eigenaar van het document, dan zie je in één oogopslag wie er allemaal toegang heeft en kun je rechten verlenen, intrekken of beperken tot een specifieke periode.

We helpen je met:

  • Het labelen, classificeren en beveiligen van documenten.
  • Het delen van bedrijfsdata met betrokkenen buiten je organisatie.
  • Data monitoren en het voorkomen van dataverlies.

We doen dit met Azure Information Protection (AIP). Met deze tool kun je al je Microsoft 365-data op documentniveau classificeren en beveiligen. Door AIP te combineren met Data Loss Prevention (DLP) en Cloud App Security kun je documenten zelfs traceren en zo nodig blokkeren op externe apps als Dropbox en Slack.

Samen voor de beste security oplossing.


Dataclassificatie is onderdeel van jouw gehele Security Journey: de reis naar een veilige werkplek in de cloud. Die reis maken wij samen met jou. Om een goed beeld van jouw journey te krijgen starten wij met de security QuickScan.

Nieuwsgierig hoe? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Security icoon

Ik wil meer weten over grip op data.