App in a day.

Maak zelf een app met Power Apps en Power Automate.

Breng stakeholders bij elkaar.

Microsoft 365 is een platform dat ontzettend veel mogelijkheden biedt voor business gebruikers om zelf apps te maken. ‘App in a day’ is een praktijkgerichte workshop op maat waarin business en IT leren hoe het platform interne processen kan ondersteunen en de gebruikerservaring kan verbeteren.

In de workshop brengen we alle stakeholders bij elkaar: niet alleen IT maar ook juist de business. Zo creëer je direct draagvlak binnen je organisatie. Wel zo handig.

Onze Power Apps specialisten delen inzichten, uitdagingen en vragen en zetten zo samen met jou de eerste stap naar oplossingen. Na die dag ben je dus ready-2-go met je eigen Power App.

In de App in a day workshop:

    • Inspireren we je met de mogelijkheden binnen SharePoint Online, Power Apps en Power Automate.
    • Maken we het praktisch in een mini designsprint waarin we samen met de deelnemers scenario’s schetsen die zich dagelijks in je organisatie voordoen.
    • Gaan we met je stakeholders in gesprek om te onderzoeken welke oplossingen zij zien om de ontdekte uitdagingen te automatiseren met behulp van het Power Apps platform.
    • Maken we samen een app die na de workshop in gebruik genomen kan worden binnen je organisatie.
    • Vertellen we je hoe je jouw app of apps in beheer kunt nemen zodat de gebruikers continue ondersteuning krijgen.

Samen voor de beste business app.


Ga samen met ons op avontuur en ontdek hoe de mogelijkheden binnen SharePoint Online, Power Apps en Power Automate jouw business gebruikers helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Nieuwsgierig hoe? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Modern Workplace icoon

Ik wil de workshop App in a day aanvragen.