Adoptie.

Breng mens en techniek samen.

Nieuwe manier van werken.

Jij wil het maximale halen uit je Microsoft 365 omgeving. Maar wat doe je als medewerkers vasthouden aan oude gewoontes? En buiten jouw weten om met andere programma’s aan de slag gaan?

Mensen laten zich niet veranderen als zij dit niet willen, niet kunnen of niet mogen. Zij veranderen pas als er een goede reden is, als er urgentie is en als de meerwaarde duidelijk is. Wij helpen je met een concreet stappenplan naar succesvolle adoptie van Microsoft 365.

Met onze ABC-aanpak brengen we techniek en mens op een mooie manier samen. Door ondersteuning, duidelijke sturing en training helpen we medewerkers om nieuwe technologie te integreren in hun werkproces. Dat zorgt voor hogere productiviteit, tevreden medewerkers én optimaal rendement uit je IT-investeringen.

Gebruik & Adoptie vormt de eerste pijler in ons Modern Workplace Maturity Model. Dit model geeft inzicht in de samenhang tussen adoptie, governance & security en gebruiken we als leidraad in onze advies & implementatie trajecten.

We helpen je met:

    • De situatie in kaart brengen met ons Modern Workplace Maturity Model.
    • Het samenbrengen van de stakeholders, een adoptieteam samenstellen en doelstellingen scherp stellen.
    • Iedereen doordringen van het gezamenlijk belang van adoptie, het maken van een 'adoptiebouwplan' en het omzetten in een set organisatiebrede adoptie-acties.
    • Afzonderlijke plannen maken voor iedere groep eindgebruikers en het starten van trajecten op maat.
    • Een grondige evaluatie en continu bijstaan van nieuwe technologie door 'adoptie-as-a-service'.

Samen adoptie stimuleren.


Gedragsverandering kost tijd en energie. Het belang van adoptie is daarom enorm. Je IT-project starten zonder een adoptieplan? Dat raden we af. Zorg er daarom voor dat je nagedacht hebt over hoe je medewerkers de nieuwe IT-initiatieven gaan omarmen.

Nieuwsgierig hoe? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Modern Workplace icoon

Ik wil meer weten over adoptie.