Microservices.

Zorg voor flexibiliteit tijdens piekmomenten.

Maak je apps flexibeler.

Wist je dat een snelle, goedkope migratie (lift & shift) op de lange termijn wel eens de duurste kan zijn? En andersom: een applicatie helemaal opnieuw bouwen lijkt duur, maar kan op de lange termijn wel goedkoper uitpakken. Het is maar net hoe je naar je project kijkt. Microservices biedt de uitkomst.

Een veel gekozen oplossing tussen deze twee uitersten is het optimaliseren van de bestaande software voor gebruikspieken. Zo’n moderne applicatiearchitectuur in een cloud omgeving ontwerp je met microservices.

Als we een nieuwe applicatie ontwerpen doen we dat vaak op basis van microservices. Maar we kunnen ook jouw bestaande applicaties analyseren en moderniseren. Nieuwsgierig? Vraag naar de Cloud Readiness Scan.

De voordelen van microservices:

  • Het op- of afschalen van je applicaties gaat eenvoudig met een druk op de knop of het verstellen van een schuifje.
  • Je krijgt een soepele gebruikservaring en de kosten blijven beperkt tot het piekmoment.
  • Het is makkelijker om functies tussen applicaties te delen en deze functies te beveiligen.

Samen maximale winst uit Azure halen.


Microsoft Azure kent ontzettend veel voordelen en de mogelijkheden zijn enorm. Jouw journey to the cloud een doolhof? Voor ons niet. Wij staan voor je klaar.

Voordat je stappen zet met Azure, wil je natuurlijk ook zekerheden. Gaat de cloud onze IT-kosten helpen verlagen? Gaat de technologie ons daadwerkelijk helpen om effectiever te zijn? Kunnen we wel echt innoveren? Wij helpen jou met je business case.

Nieuwsgierig hoe? Download het whitepaper. Of vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Whitepaper mock-up - zo bouw je de businesscase voor Microsoft Azure

Cloud Readiness Scan aanvragen.