Artificial intelligence.

Maak data uit je applicaties slimmer en verbeter je processen.

Maak je apps en
processen slimmer.

Je hebt enorme hoeveelheden data beschikbaar, zonder dat je daarmee wat doet. Zonde toch? Door die data te ontsluiten, analyseren en er regels op toe te passen, kun je bestaande processen veel sneller afhandelen. Wij helpen je daar graag een handje mee.

We gebruiken Artificial Intelligence (AI) om slimme functies toe te voegen aan jouw applicaties. De eerste stap is het verrijken van de data die je al hebt. Met de AI kickstart workshop analyseren we je data uit Microsoft 365. Daarna maken we een plan van aanpak.

Nieuwsgierig naar voorbeelden? Denk aan het herkennen van patronen in data. Met AI kun je afwijkingen sneller detecteren, het onderhoud van machines beter voorspellen (predictive maintenance); en je kunt afbeeldingen en foto’s automatisch laten herkennen en categoriseren.

De gratis AI kickstart
workshop:

  • Met de kickstart workshop zet je de eerste stap in het continue slimmer maken van je digitale werkplek. Er wordt automatisch nieuwe verbanden gelegd tussen kennis, collega’s en content.
  • We nemen je mee in de (on)mogelijkheden rondom AI en je digitale werkplek. We helpen je dit eenvoudig toe te passen binnen je bestaande processen.
  • We halen het maximale uit jouw ongestructureerde data.
  • Samen bepalen we hoe we content en data beter kunnen aanbieden aan end-users.
  • Je krijgt inspirerende praktijkcases.
  • De workshop duurt een halve dag.

Samen de wereld van AI ontdekken.


AI kent ontzettend veel voordelen en de mogelijkheden zijn enorm. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij staan voor je klaar.

Elke dag komen er nieuwe Microsoft features en AI mogelijkheden bij. Wij hebben kennis over de gehele Azure, Microsoft 365 en Data & Analytics suite.

Door middel van ons whitepaper over AI helpen wij je tijdens je zoektocht met de juiste ideeën en inzet.

Nieuwsgierig hoe? Download het whitepaper. Of vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Artificial Intelligence icoon

Ik wil een AI Kickstart workshop aanvragen.