Governance

Microsoft 365

Cybersecurity

Compliance

Werk veiliger met vereenvoudigd apparaatbeheer

Maandag 8 maart 2021 • 09.30-10.30 uur | Verbind veiliger en gebruiksvriendelijker alle applicaties met elkaar, vergroot de grip op alle apparaten te krijgen en integreer beleidsregels voor dataveiligheid. Maar dan wel op afstand.

Featured_image_02

Bijna iedereen werkt of studeert vanuit huis en dat verandert het werk van IT-managers ingrijpend. Nu moet je op afstand de techniek veilig laten functioneren en met nieuwe tools thuiswerken faciliteren. Maar hoe doe je dat veilig met enorm veel applicaties en op verschillende devices?

 

Tijd voor actie!

Het is de hoogste tijd om gebruiksvriendelijker en veiliger alle applicaties met elkaar te verbinden, meer grip op de diversiteit apparaten te krijgen en niet te vergeten regels voor dataveiligheid te integreren. Bied de werkervaring en flexibiliteit die collega’s verwachten; Microsoft Intune (Intune onderdeel van Microsoft Endpoint Manager) is de dienst die jou kan helpen om dit te bewerkstelligen. Intune (en Windows Autopilot) zijn ook optimaal geïntegreerd in onze Surface devices.

 

Wat krijg je te zien tijdens deze webinar?

  • IT-uitdagingen van de moderne werkplek.
  • Transformeer apparaatbeheer.
  • Moderne desktop-inrichting met Windows Autopilot.
  • Modern management voor iOS, macOS en Android.
  • Bescherm gegevens op privé devices (BYOD) met Intune (MAM) en Azure AD.
  • Versnel bedrijfsproductiviteit

Schrijf je in!

Jouw IT-beheer optimaliseren en vereenvoudigen zodat je IT-managers ook in deze periode van digitale transformatie wat lucht krijgen? Schrijf je in voor de webinar Werk veiliger met vereenvoudigd apparaatbeheer en help je collega’s gemakkelijker en flexibeler werken. Heb je hierover vragen? Stel ze gerust aan een van onze specialisten.

 

Meer over cybersecurity en governance

Deze webinar is onderdeel van een webinarreeks van Microsoft over security en compliance. Klik hier om je in te schrijven voor andere edities en zie hoe je dataveiligheid én productiviteit verbetert met onze tips en tools.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. 

 

Sprekers

Paul van Heel
Customer Success Manager for Surface | Western Europe
Microsoft

Robbert van der Zwan
Technical Specialist Security, Compliance & Identity
Microsoft

Helaas...

De inschrijving voor dit webinar is helaas gesloten, maar je kan je nog wel aanmelden voor één of meerdere andere webinars uit deze reeks.