Governance

Microsoft 365

Cybersecurity

Compliance

Wapen je organisatie tegen social engineering

Vrijdag 5 maart 2021 • 09.30-10.30 uur | Wat is een social engineering aanval en hoe wapen je je organisatie en medewerksers tegen deze doortrapte methode van crybercriminelen?

Banner_14

Eén moment van onachtzaamheid van een medewerker kan je bedrijfsnetwerk platleggen. Cybercriminelen gebruiken steeds slimmere technieken om collega’s om de tuin te leiden en toe te slaan via social engineering. Je moet daarom actief securitybedreigingen herkennen en tegenhouden. In deze webinar laten we je zien hoe je dit bewustzijn vergroot en welke oplossingen er zijn tegen social engineering aanvallen.

 

Hebben jouw collega’s al de nieuwste security update?

Om goed te kunnen reageren op social engineering, is het belangrijk dat iedereen op dezelfde golflengte zit. Security awareness trainingen zijn het geijkte middel in de strijd tegen cyberaanvallen. Maar is dit nog genoeg? Cybercriminelen maken met hun doordachte social engineering aanvallen steeds vaker misbruik van de behulpzaamheid van collega’s. Is iedereen in jouw organisatie al bekend met deze vorm van cybercrime? Tijd voor een update!

 

Wat krijg je te zien tijdens deze webinar?

  • Wat is een social engineering aanval: voorbeelden uit de praktijk.
  • Een pleidooi voor de medewerker: de mens is niet de zwakste schakel.
  • Krijg inzicht in de kwetsbaarheid van jouw organisatie tegen deze aanvallen.
  • Hoe wapen je de organisatie tegen social engineering met behulp van technologie?

Schrijf je in!

Actief jouw cybersecurity en het bewustzijn onder je medewerkers verbeteren? Schrijf je in voor de webinar Wapen je organisatie tegen social engineering. Heb je vragen? Onze specialisten staan tijdens de webinar klaar om ze te beantwoorden. Hou een plekje vrij in je agenda en schrijf je nu snel in.

 

Meer over cybersecurity en governance

Deze webinar is onderdeel van een webinarreeks van Microsoft over security en compliance. Klik hier om je in te schrijven voor andere edities en zie hoe je dataveiligheid én productiviteit verbetert met onze tips en tools.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. 

 

Sprekers

Jelle Niemantsverdriet
National Security Officer
Microsoft

Sebastiaan Poels
Sr. Cybersecurity Specialist
Microsoft

Helaas...

De inschrijving voor dit webinar is helaas gesloten, maar je kan je nog wel aanmelden voor één of meerdere andere webinars uit deze reeks.