Governance

Microsoft 365

Cybersecurity

Compliance

Veiliger en productiever op afstand werken

Maandag 8 maart 2021 • 14.00-15.00 uur | Met deze tips en tools voorkom je 99,9% van de hackpogingen, vereenvoudig je IT-beheer en verhoog je de productiviteit van medewerkers.

Banner_11

Het aantal digitale inbraakpogingen is sinds de uitbraak van COVID-19 sterk toegenomen. Ook cybercriminelen hebben zich razendsnel aangepast aan het nieuwe normaal waarin bijna iedereen online werkt. Dit vraagt om een nieuwe aanpak van cybersecurity. Tijdens deze webinar zie je hoe je met enkele eenvoudige maatregelen 99,9% van de hackpogingen voorkomt, IT-beheer vereenvoudigt en de productiviteit van medewerkers verhoogt.

 

Het roer moet om!

Medewerkers, klanten en partners treffen elkaar nu voornamelijk online. Alleen als je deze manier van samenwerken stroomlijnt, bied je een optimaal serviceniveau voor klanten en help je collega’s productief te zijn. Natuurlijk moet dit ook veilig gebeuren zonder complexiteit of kosten voor je IT-teams. De traditionele benadering van een veilig bedrijfsnetwerk met losstaande beveiligingsoplossingen is niet meer voldoende om je identiteiten, data en devices veilig te houden.

 

Wat krijg je te zien tijdens deze webinar?

  • Bescherm op afstand tegen malware en phishing.
  • Hoe ga je inbraak door diefstal van online identiteit tegen?
  • Voorkom dat vertrouwelijke informatie uit het bedrijf weglekt.
  • Nieuwe apparaten leveren en beheren zonder tijd te besteden aan inrichting.

Schrijf je in!

Het consolideren van losstaande applicaties in één productiviteitsoplossing bespaart geld, vereenvoudigt IT-beheer en stroomlijnt (online) samenwerking. Heb je hierover vragen? Onze specialisten staan tijdens de webinar klaar om ze te beantwoorden. Schrijf je daarom nu in voor deze webinar en bescherm je organisatie beter.

 

Meer over cybersecurity en governance

Deze webinar is onderdeel van een webinarreeks van Microsoft over security en compliance. Klik hier om je in te schrijven voor andere edities en zie hoe je dataveiligheid én productiviteit verbetert met onze tips en tools.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. 

 

Sprekers

Michel Bouman
Specialist Modern Work
Microsoft

Remco de Kramer
Product Marketing Manager
Microsoft

Helaas...

De inschrijving voor dit webinar is helaas gesloten, maar je kan je nog wel aanmelden voor één of meerdere andere webinars uit deze reeks.