Governance

Microsoft 365

Cybersecurity

Compliance

Veiliger én efficiënter samenwerken in de zorg

Maandag 1 maart 2021 • 09.30-10.30 uur | Zorgspecial over de veilige werkplek die medewerkers en patiënten efficiënt verbindt.

Banner_06

Je wil dat je zorgorganisatie bekend is vanwege de excellente zorg en niet vanwege een datalek. Daarom moeten jouw eerstelijns zorgmedewerkers (Frontline Workers) kunnen vertrouwen op een digitale werkplek waarmee ze gemakkelijk en veilig gegevens kunnen uitwisselen. Omdat ze dit nog vaak missen, gebruiken ze allerlei onveilige communicatietools. Tijdens deze webinar zie je hoe eerstelijns zorgmedewerkers veiliger en tegen lagere kosten efficiënt samenwerken.

 

Veilig samenwerken in de zorg

Zorgprofessionals hebben het druk en willen daarom zo efficiënt mogelijk informatie uitwisselen. Daarom grijpen zij regelmatig naar handige, maar onveilige, communicatietools die zij privé ook gebruiken. Vaak worden hierbij zowel privé als zakelijke devices gebruikt, die wel beheerd moeten worden en aan de regels van de organisatie moeten voldoen.

 

Wat krijg je te zien tijdens deze webinar?

  • De kenmerken van een moderne en veilige werkplek in de zorg.
  • Hoe kan je Eerstelijns zorgmedewerkers helpen naadloos in te loggen op hun Azure AD-account.
  • Eerstelijns zorgmedewerkers in staat stellen het account voor hun eerstelijns medewerkers te beheren.
  • Devices voor eerstelijns zorgmedewerkers beheren met Microsoft Endpoint Manager.
  • Transformeer je operationele zorgmedewerkers met Shift van Microsoft Teams.
  • Walkie Talkie / Push to Talk om snel een eenvoudig te kunnen communiceren!
  • Tips en verwijzingen naar moderne werkplek- en security-webinars die aansluiten op deze sessie.
  • Q&A: stel live al jouw vragen.

Schrijf je in!

Efficiënter en veiliger samenwerken is een must in de zorg. Microsoft Teams is het flexibele en goed beveiligde alles-in-één communicatieplatform dat jouw organisatie hierin helpt. Schrijf je in voor Veiliger én efficiënter samenwerken in de zorg. Heb je vragen? Onze specialisten staan tijdens de webinar klaar om ze te beantwoorden. Schrijf je daarom nu in voor deze webinar.

 

Meer over cybersecurity en governance

Deze webinar is onderdeel van een webinarreeks van Microsoft over security en compliance. Klik hier om je in te schrijven voor andere edities en zie hoe je dataveiligheid én productiviteit verbetert met onze tips en tools.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. 

 

Sprekers

Ivan Jankovic
Technical Specialist Teams
Microsoft

Robbert van der Zwan
Technical Specialist Teams
Microsoft

Helaas...

De inschrijving voor dit webinar is helaas gesloten, maar je kan je nog wel aanmelden voor één of meerdere andere webinars uit deze reeks.