Governance

Microsoft 365

Cybersecurity

Compliance

Stop cyberaanvallen en verlaag je werkdruk

Maandag 15 maart 2021 • 09.30-10.30 uur | Tijdens deze webinar zie je hoe je cybersecurity van het hoogste niveau garandeert en je minder hoeft te doen! 

Banner_09

Kun jij de cybersecurity nog wel garanderen? Omdat veel collega’s thuis werken staan data allang niet meer op één locatie. Je moet niet alleen meer je eigen datacenter, maar ook meerdere clouddiensten beveiligen. Kom jij ook ogen en handen te kort om de security bij te benen? Tijdens deze webinar zie je hoe je cybersecurity van het hoogte niveau garandeert en je minder hoeft te doen!

 

De beste beveiliging voor ál je data

Data staan tegenwoordig niet meer alleen maar op die ene kantoorserver. De meeste organisaties hebben hun gegevens on-premises en bij verschillende cloud-aanbieders opgeslagen. Dankzij de integratie van Azure Defender met Azure Security Center bescherm je al jouw gegevens in één keer. AI neemt bovendien werk uit handen door je beveiliging te stroomlijnen.

 

Wat krijg je te zien tijdens deze webinar?

  • Preventie, detectie en herstel binnen public cloud en on premise omgevingen.
  • Verbeter de beveiliging en de transparantie van je hele infrastructuur.
  • Herstel van incidenten.
  • Controles voor naleving van de public cloud.

Schrijf je in!

Het is de hoogste tijd voor grip op al je data! Schrijf je in voor onze webinar Stop cyberaanvallen en verlaag je werkdruk op 15 maart waarin onze securityexperts je handvatten geven om jouw dataveligheid te verbeteren. Heb je vragen? Onze specialisten staan tijdens de webinar klaar om ze te beantwoorden. Zien we je online?

 

Meer over cybersecurity en governance

Deze webinar is onderdeel van een webinarreeks van Microsoft over security en compliance. Klik hier om je in te schrijven voor andere edities en zie hoe je dataveiligheid én productiviteit verbetert met onze tips en tools.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. 

 

Sprekers

Aigerim Issabayeva
Cybersecurity Sales Specialist
Microsoftft

Jelle Niemantsverdriet
National Security Officer
Microsoft

Helaas...

De inschrijving voor dit webinar is helaas gesloten, maar je kan je nog wel aanmelden voor één of meerdere andere webinars uit deze reeks.