Governance

Microsoft 365

Cybersecurity

Compliance

Sneller reageren op inzageverzoeken

Woensdag 17 maart 2021 • 14.00-15.00 uur | AVG-compliance is enorm belangrijk, maar moeilijk te handhaven met bestanden op allerlei platformen. Met de tips en tools uit deze webinar krijg je weer grip op data.

Banner_10

De Autoriteit Persoonsgegevens ontving vorig jaar 27.000 datalekmeldingen; bijna 30% meer dan in 2018. AVG-compliance is enorm belangrijk, maar moeilijk te handhaven. Want nu we data op verschillende cloudplatformen bewaren, verliezen we al snel overzicht. Wij laten je zien in deze webinar hoe jij grip op data terugkrijgt en houdt.ken.

 

Snel zoeken en vinden

Privacygevoelige gegevens staan tegenwoordig in verschillende platformen. Ontvang je een aanvraag van iemand om inzage te krijgen in hun bewaarde persoonsgegevens? Dan moet je daar binnen de gestelde termijn op reageren. Kun je dat of moet je misschien dagen zoeken? Of blijk je de gegevens helemaal niet te kunnen vinden? Microsoft Compliance Center en de eDiscovery tools helpen jou wel AVG-compliant te werken!

 

Wat krijg je te zien tijdens deze webinar?

  • Signaleer automatisch risico’s en overtredingen.
  • Inzicht in hoeverre jouw organisatie bestaande wet- en regelgeving navolgt.
  • Data labelen en identificeren.
  • Sneller reageren op inzageverzoeken.
  • Live Q&A met onze compliancy experts

Schrijf je in!

Met de compliance tools van Microsoft maak je het werk jouw privacy en compliance officer een stuk eenvoudiger. Wil jij mee grip op de gevoelige informatie die in jouw cloudapplicaties en netwerk bewaard wordt? Schrijf je dan hier in voor de webinar Sneller reageren op inzageverzoeken op woensdag 17 maart. Zo word én blijf je AVG-compliant!

 

Meer over cybersecurity en governance

Deze webinar is onderdeel van een webinarreeks van Microsoft over security en compliance. Klik hier om je in te schrijven voor andere edities en zie hoe je dataveiligheid én productiviteit verbetert met onze tips en tools.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. 

 

Sprekers

Hans van der Meer
Senior Business Group Lead Office 365
Microsoft

Jelle Niemantsverdriet
Security Officer
Microsoft

Schrijf je in voor deze webinar.