Governance

Microsoft 365

Cybersecurity

Compliance

Krijg meer grip op compliance

Maandag 15 maart 2021 • 14.00-15.00 uur | Krijg inzicht in privacygevoelige data en optimaliseer jouw compliance aanpak dankzij alle hulpmiddelen binnen Microsoft 365 en Microsoft Azure.

Banner_07

Dagelijks vliegen de wijzigingen en nieuwe regels over compliance en IT-risicobeheersing je om de oren. Tegelijk gaat de digitale transformatie bij jouw organisatie in sneltreinvaart verder. Met al deze veranderingen is het overzicht moeilijk te houden. Hoe gaat jouw organisatie daarbij om met compliance? In deze webinar laten we zien hoe je inzicht krijgt in privacygevoelige data en hoe je jouw compliance aanpak optimaliseert.

 

De tijd van digitale transformatie

De versnelde digitale transformatie die elk bedrijf doorgaat vertroebelt het zicht op compliance en IT-risk. In de huidige werkomgeving zien we dat iedereen op elk moment van de dag data gebruikt en online deelt. Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers veilig omgaan met alle data en voldoen aan wetgevingen zoals de AVG/GDPR? In deze webinar gaan we in op de hulpmiddelen die Microsoft 365 en Microsoft Azure bieden die je helpen in control te komen.

 

Wat krijg je te zien tijdens deze webinar?

  • Algemene introductie: digitale verwerking van gegevens.
  • Naleving van wet- en regelgeving.
  • Compliance binnen cloud computing.
  • Technische hulpmiddelen binnen Microsoft 365 en Microsoft Azure.
  • Praktijk casus - privacywetgeving (AVG/GDPR).
  • Live Q&A met onze compliancy experts

Schrijf je in!

Werkt iedereen bij jouw organisatie nog wel compliant terwijl de spelregels en je IT-landschap dagelijks veranderen? Dat is lastig maar niet onmogelijk! Schrijf je snel in voor deze hands-on webinar en optimaliseer jouw compliance aanpak zodat jij en je medewerkers gerust en veiliger online aan het werk kunnen. Reserveer nu je virtuele stoel voor de webinar op 15 maart.r.

 

Meer over cybersecurity en governance

Deze webinar is onderdeel van een webinarreeks van Microsoft over security en compliance. Klik hier om je in te schrijven voor andere edities en zie hoe je dataveiligheid én productiviteit verbetert met onze tips en tools.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. 

 

Sprekers

Martin Vliem
National Security Officer
Microsoft

Ronald Schouten
Modern Workplace Specialist
Microsoft

Helaas...

De inschrijving voor dit webinar is helaas gesloten, maar je kan je nog wel aanmelden voor één of meerdere andere webinars uit deze reeks.