Governance

Microsoft 365

Cybersecurity

Compliance

Identificeer en classificeer jouw gevoelige informatie

Dinsdag 16 maart 2021 • 14.00-15.00 uur | Weet jij welke bestanden privacygevoelige data bevatten? In deze webinar tonen we hoe je inzicht krijgt in alle gevoelige data in jouw systemen.

Banner_05

Hoeveel data gaat er rond in jouw organisatie in verschillende systemen? Dat wordt de komende jaren zeker niet minder! Naar verwachting groeit wereldwijd de hoeveelheid data in 2025 naar 175 zettabytes. Heeft jouw organisatie nog grip op deze exponentiele datagroei? Weet jij welke bestanden privacygevoelige data bevatten? In deze webinar tonen we hoe je inzicht krijgt in alle gevoelige data in jouw systemen.

 

Voorkom datalekken en blijf compliant

Nu we in de cloud samenwerken delen we data online met collega’s, partners en klanten. Hierdoor verliezen organisaties grip op hun gevoelige gegevens. Want welke gevoelige informatie delen we online met elkaar? Blijven deze privacygevoelige gegevens niet achter op privé-laptops en smartphones? Het is tijd om de controle over jouw gevoelige data terug te krijgen! In deze webinar vertellen we je meer over Microsoft Information Protection. Je brengt hiermee automatisch gevoelige data in kaart en voorziet deze daarna van de juiste classificatie en bescherming.

 

Wat krijg je te zien tijdens deze webinar?

In deze webinar doorlopen we samen de volledige lifecycle van een bestand en kijken we naar:

  • Het opsporen van gevoelige bestanden binnen en buiten Microsoft 365.
  • Het automatisch classificeren en labelen van bestanden.
  • Bescherming op basis van encryptie en/of Data Loss Prevention.
  • Retentie en verwijderen van gevoelige informatie.
  • Live Q&A met onze security experts.

Schrijf je in!

Wil jij mee grip op de gevoelige informatie die in jouw cloudapplicaties en netwerk bewaard wordt? Staat compliancy en governance hoog op jouw agenda? Schrijf je dan hier in voor de webinar Identificeer en classificeer jouw gevoelige informatie op dinsdag 16 maart en ontdek de voordelen van automatische identificatie en classificatie van jouw gevoelige persoonsgegevens.

 

Meer over cybersecurity en governance

Deze webinar is onderdeel van een webinarreeks van Microsoft over security en compliance. Klik hier om je in te schrijven voor andere edities en zie hoe je dataveiligheid én productiviteit verbetert met onze tips en tools.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. 

 

Sprekers

Ronald Schouten
Solution Sales Professional Modern Workplace
Microsoft

Jan Willem Roks
Technisch Specialist Security, Compliance & Identity
Microsoft

Schrijf je in voor deze webinar.